algo de nubes
  • Màx: 19.76°
  • Mín: 12.82°
19°

105.092 euros més dietes per què? Per dir comunista al Papa?

On és ara José Ramón Bauzá?

En Francisco crida a rompre el "dogma neoliberal" i fer un món més just en els quals els governants avantposin la dignitat dels dèbils als interessos econòmics. I Bauzá piula. L'acusa de comunista. Les xarxes s'encenen. I un tal @Luis-de-An li diu que "crec que tu has llegit el mateix de la teoria liberal que jo de la farmacologia: el prospecte i poc més. Identificar l'encíclica del Papa amb aquest corrent de la teologia, no té cap sentit. Però bé, per fer un tuitpostureig no està malament..."

El tuit passa fronteres. Puc imaginar com es va infant Bauzá.

Sóc del parer que l'encíclica que va fer en Francisco és d'allò més naïf. I crec que, abans d'obrir boca, l'Església hauria de pagar imposts. Els doblers no cauen del cel.

Treis comptes.

105.092 euros anuals de sou, més 4.513 euros mensuals en dietes generals, més 24.943 euros cada mes per contractar a un assistent, més una dieta fixa de 320 euros per dia durant el període parlamentari -i aquestes dietes no les ha de justificar-, més els costos dels bitllets en classe Business D per els viatges en avió, i també del tren en primera classe i 0,53 euros per quilòmetre que ha fet en cotxe, més un màxim anual de 4.454 euros per si ha d'anar fora d'Espanya a conferències o fer visites de feina, etc.

Heu anat sumant?

Això és el què ens costa, a tots nosaltres, José Ramón Bauzá, eurodiputat de Cs. Ara vull pensar que és un poc menys, a causa de la covid-19.

No he sumat les despeses del metge, li pagam dues terceres parts de la factura; i tampoc, el què pagam perquè tengui una oficina a Brussel·les i una altra a Estrasburg i un xofer a la seva disposició amb vehicle oficial del Parlament europeu.

No trobau què és hora de replantejar les macroestructures europees que es varen crear i que es mantenen per continuar alimentant els vells dinosaures polítics, alguns dels quals mai han arribar a llangardaix. Espanya té 59 eurodiputats.

L'home que va aconseguir moure més de 50.000 persones a favor de la llengua catalana és farmacèutic reservista de l'Exèrcit i té una farmàcia, no sé si en nom seu no.

Els tuitspostureig ens surten massa cars.

No necessitam un cementeri de dinosaures. Necessitam un Parlament on es defensin els drets i deures de cada un dels ciutadans i de les ciutadanes que conformam Europa, sense complexos ni corses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 3 anys

Totalment d'acord!
Els diners atrauen a la gent com la merda a les mosques.
La política ha de deixar de tenir aquests sous i plusvàlues exagerats per deixar d'atraure insectes indesitjables.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente