cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Aquesta poderosa i equivocada justícia

Com deu ser que l’Estat espanyol és un dels pocs països que no ha estat capaç de controlar la pandèmia? Una altra vegada ha demostrat que no és Europa? Què ha passat amb aquesta brega de galls que hi ha hagut a la capital? No creis que això és la marca Espanya? Per això criden tant quan són campions del món en futbol. És que no s’ho creuen. La pandèmia està en camí de destruir la idiosincràsia dels espanyols. Tancaran molts de bars, tavernes i llocs d’oci. La gent que tengui feina haurà de fer feina. S’ha acabat el temps en què es vivia del que es robava a les colònies. Com que la producció de les colònies modernes, nosaltres, va la baixa, l’espoli serà menor. Les darreres colònies volen partir, volen independitzar-se, per tant, acabat el temps de les espases, dels sabres i de les bombes, ara subsisteixen duent a l’avantguarda una tropa de jutges col·locats digitalment en llocs estratègics. Aquests saben que han d’aplicar els seus coneixements segons que els investigats es trobin a l’esquerra o a la dreta de l’arc ideològic. I contra tots els que es vulguin independitzar.

Per això ara hi haurà hagut molta gent, votants de Vox, dels Cs o del PP, que hauran estat contents d’un espectacle llastimós i denigrant que s’ha produït quan el Tribunal Suprem ha estat capaç de derrocar un president de la Generalitat de Catalunya. Com és possible que s’inhabiliti un president de Govern que no ha comès cap delicte? Va desobeir la Junta Electoral Central? No tenia cap obligació de fer el que li deia aquesta Junta, per tant no va cometre cap il·legalitat. Com és possible que no sàpiguen o no vulguin saber aquestes qüestions tan elementals? Perquè no els convé. Faran el ridícul davant Europa una altra vegada i certificaran una vegada més que Europa acaba a l’Ebre.

Segons Javier Pérez Royo i publicat per Jaume Bonet Moll a Facebook, les sentències del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i del Tribunal Suprem són nul·les de ple dret per vulneració del dret fonamental del principi de legalitat penal. El president Torra ha desobeït un òrgan administratiu que no és “autoritat superior” respecte d’ell, però no ha desobeït l’autoritat judicial que és el que hauria convertit la seva conducta en constitutiva de delicte de desobediència. Ha estat condemnat per un delicte que no ha comès. Aquesta podria ser la causa per la qual el Govern de Madrid no ha volgut publicar la resolució de la sentència en el BOE. Això ho ha fet la màxima autoritat del poder judicial de l’Estat. Vergonyós i vomitiu.

Però poca cosa s’hi pot fer, mentre quedi tanta gent que prefereix menjar pamboli, com a mínim a Mallorca, que pensar. Si voleu saber com actua la justícia a aquest estat heu de provar de dur algun assumpte a la justícia i sabreu el que és bo i perdreu el compte dels anys que es torben per a resoldre-ho si és que s’hi posen alguna vegada. Però si voleu que es posin a fer feina, organitzau algun acte independentista i allà cometeu alguna falta, segurament se vos multiplicarà per cent la falta comesa i en un temps rècord es dictarà sentència.

En canvi aquesta justícia tan diligent i primer, segon o tercer poder de l’Estat ha absolt Rodrigo Rato de les acusacions i de la sentència que el condemnava per haver duit Bankia a la borsa sense avisar ningú, és a dir, sense que els amos del banc ho sabessin, però com que aquest senyor és de dretes i del PP té bul·la davant la justícia i tant li serà dir que visca el rei com que visca Espanya, i això és suficient perquè la justícia li concedeixi prebendes que neguen als independentistes.

I si sempre escric sobre el mateix tema és perquè aquest és el tema que es troba en boca de polítics, jutges, govern i rei. Per tant, aquest és el tema que tracto, ja que de les infidelitats i intents d’assassinat de Mainat, ja se’n cuida de tractar-ho Telecinco, igualment de les infidelitats, que serveix en palangana a joves hedonistes a la Isla de las Tentaciones.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per clarisíssim, fa mes de 3 anys

En un país on manen es "uewbs", no hi ha raó que prevalesca. Sa raó es inexistent.
Em remet an es fets diaris que veim de notícies.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente