algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Idees per millorar la funció social dels mitjans de comunicació

Els mitjans de comunicació, entre d'altres funcions, fan una tasca de servei social. A les Illes Balears, per millorar aquesta feina, es podrien implementar, sense gaire cost afegit, aquestes mesures que ajudarien els mitjans a complir la seva funció social.

– Publicació de les xifres de doblers públics que han anat als mitjans de comunicació en forma de subvencions, ajuts, convenis o publicitat institucional des del començament del sistema autonòmic. Seria un exercici de transparència i ajudaria a fer caure alguns mites.

- Creació del Consell de l'Audiovisual de les Illes Balears amb la competència de gestionar l'espai ràdioelectric de les Illes Balears i de vetlar per les bones pràctiques en tots els mitjans de comunicació que fan ús d'algun recurs o espai públic.

- Arribada a través de la TDT dels canals en llengua catalana que encara no arriben (Àpunt, Esports 3...)

– Creació d'un canal de TV infantil i un de juvenil de tot el domini lingüístic.

- Augment, en un mínim de sis milions, del pressupost d’IB3, perquè pugui accentuar el seu paper de motor de la indústria audiovisual, cosa que redundarà en la creació de valor afegit i de nombrosos llocs de feina.

- Aposta ferma i decidida per reforçar el paper d’IB3 Ràdio perquè esdevengui, en dos anys, l’emissora més escoltada i així potenciar que les empreses privades hagin d’apostar per oferir més ràdio de proximitat i en català.

Estic convençut que amb voluntat i amb una gestió hàbil, es podem implementar aquestes mesures que millorarien significativament la funció social que han de desenvolupar els mitjans de comunicació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balmany, fa mes de 3 anys

Perdón. Se me había quedado en el tintero.

575.000,00 "machacantes" no son ningún mito. Presuntamente, deben ser la punta del témpano.

Muchas gracias y...… bon día.

Valoració:0menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

Primera idea ¿?, totalmente a favor.

Todo lo demás, no. Pues siempre es crear más gasto y puestos de trabajo totalmente innecesarios. Los fondos públicos proceden de los impuestos, y hay gente que para pagarlos, especialmente entre las rentas más bajas, se las ven y se las desean. Mi cuñada con un pisito que compró pagándolo en 30 años, ahora el IBI, se le acerca a los 400 euros. Viuda y pensión bajísima. Un ejemplo entre miles y miles.

Y en cuanto a escuchar emisoras, cada uno escucha la que quiere. Nada de potenciar, que al final siempre es imposición. Hay que pensar más.

Valoració:-1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Me encantan tus “Guías de lo que sea para dummies”.
Quin crack.
Menos mal que no te hace caso ni Dios.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente