algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Temps mort

Hi ha alguns esports com per exemple el bàsquet, l'handbol, el futbol sala... que permeten un téntol, anomenat 'temps mort'.

El temps mort és una interrupció del joc sol·licitada pel capità o l'entrenador per reunir-se amb l'equip i donar instruccions per reorganitzar la tàctica.

Ara que veim com s'està encaminant el trànsit cap a l'anomenada 'nova normalitat' i com es preparen les institucions d'aquí per fer front a la crisi que comença, ens agradaria sol·licitar un téntol, un temps mort, per donar una oportunitat als gestors polítics a recapacitar.

Aquest dimarts mateix, és només un exemple, mentre el Govern anunciava, com si fos un ou de dos vermells, que ha creat un fons extraordinari per la sostenibilitat de les indústries culturals al qual hi dedicarà 1,4 milions d'euros, el Consell d'Eivissa anunciava que gastarà 1,6 milions d'euros en una campanya per «atreure turistes» a la pitiüsa major.

Permeteu-me que usi aquest espai per fer un temps mort i aprofitar el téntol per demanar, una vegada més, al Govern i als consells, que no ens condemnin a reincidir en els mals que arrossegam des de fa anys. I que aprofitem l'avinentesa que ha provocat la pandèmia per reorganitzar la nostra economia.

El sector turístic és el sector hegemònic en l'economia de les Illes Balears. És evident que en el futur ha de continuar sent un sector important, hi ha molta gent que vol gaudir de les meravelles naturals de la nostra terra i dels excel·lents serveis que ofereixen les Balears als seus visitants. Però el turisme massiu va en contra del benestar del illencs, del nostre territori, del nostre medi i de les nostres possibilitats de futur. En aquest àmbit és essencial decréixer i anar reconvertint espais i llocs de treball cap a altres sectors que ens permetran viure millor a tots plegats. Es tracta de diversificar l'economia, que al cap i a la fi, és el primer que fa qualsevol empresari hoteler quan les coses li comencen a anar una mica bé.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.