algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Bauzá troba que les farmàcies haurien de guanyar més doblers amb la venda de màscares

José Ramón Bauzá, que actualment cobra un sou de més de 6.000 euros mensuals per fer d'eurodiputat, tot i que aquest dies, segons explica, exerceix de farmacèutic, considera que les farmàcies haurien de guanyar més doblers amb la venda de màscares.

Bauzá, que al seu perfil de Twitter es defineix textualment com «Liberal practicant. Eurodiputat. Farmacèutic reservista de l'Exèrcit. Orgullós President del Govern Balear + lliure i antinacionalista» i que just devora d'aquesta definició hi afegeix una bandera espanyola, ha declarat que «El preu fixat per a les màscares quirúrgiques està per davall del preu de cost. Les farmàcies perdrem doblers per oferir un servei de protecció al ciutadà.» i afegeix que «El pitjor: anam cap a un desproveïment per la incompetència gestora del Govern. És tot ridícul».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per eÑa, fa mes de 4 anys

El Bauzá sempre ha demostrat que és un simple aprofitat de tot el que l´envolta i que no respecta res, tan sols el propi lucre personal. Un autèntic feixista paÑol.
Insolidaris com aquest haurien d´estar controlats, per la democràcia, com ells voldrien fer-nos a tots en un règim dictatorial.

Valoració:16menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

I amb l'anunci que fa, de cobrar el preu que vulgui i encara li semblarà poc, hi ha algú que hi vagi a comprar??? Es clar que li sembli poc, comparat amb el que es treu de "podritic" i sense fotre res. Be, sempre tindrà a algun "balearium" que el afavoreixi.

Valoració:14menosmas
Per miquel cabals, fa mes de 4 anys

Es una mala persona, que se lea la ley de Ordenación farmacéutica y compruebe que su obligación es estar personalmente en su Farmacia mientras este abierta, lo cual incumple desde hace muchos años con el beneplácito de Francina, la Conselleria y toda la prole de políticos.

La Ley es para los demás no para los políticos que se la saltan cuando y como quieren

Valoració:15menosmas
Per tanmateix, fa mes de 4 anys

Pobret, només cobra 6000 euros mensuals per dir dois un darrera s'altre. Si sa seva màxima preocupació és que ses farmàcies perdran doblers, no sé com encara hi ha beneits que el votaran.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente