cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Consellers en rebel·lia

Al Govern, presidit per Francina Armengol, hi ha diversos consellers que desobeeixen, de manera reiterada, la legislació vigent.

La teoria diu que tot el corpus legal és d'obligat compliment i no hi ha una part de la normativa més important que una altra.

Els consellers del Govern que no respecten ni compleixen la normativa vigent, no només són un pèssim exemple per a la ciutadania, sinó que legitimen les desobediències d'altres responsables polítics i, per descomptat, dels ciutadans.

Els consellers del Govern que desobeeixen, de manera conscient i descarada, tota la legislació i tota la normativa sobre usos lingüístics, ens conviden a la resta de ciutadans a desobeir la normativa que no ens agradi o considerem supèrflua o poc important.

Si persisteixen en aquesta actitud il·legal es trobaran, ben aviat, amb denuncies. I amb altres iniciatives que aviat anunciarem.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 1 dia
Esquerra burgesa i espanyolitzada. El PSM i ERC ja han escrit un nou capítol de la història. Amb aquesta actitud sols aconsegueixen que Madrid guanyi temps en el procés de repoblació dels països catalans amb hispanoparlants, molts d'Amèrica Llatina. En unes dècades serà inevitable acceptar que els països catalans del sud dels Pirineus són part de la comunitat hispana, la qual cosa no vol dir ser part de l'Estat espanyol per sempre.
Valoració:7menosmas
Per facil, fa 3 dies
Fácil esser un cap de fava. Molt fácil.
Valoració:0menosmas
Per fàcil, fa 4 dies
Com a troll, li agraden els negatius; per tant, la meva proposta és: ni llegir el "Mallorquín" -"Guapi", etc.- ni puntuar-lo. Amb l'excepció, quant a la valoració, que si veim que ja té qualque negatiu puntuar-lo en verd i si ja té qualque positiu puntuar-lo en vermell; es tracta de deixar-lo a zero o com més a prop del zero millor.
Valoració:-1menosmas
Per Mallorquín, fa 4 dies
Fascismo, tolo, fascismo.

No puedes disimularlo….
Valoració:0menosmas
Per Consellers i conselleres, fa 5 dies
Més que consellers és tot el Govern que de manera solidària ha decidit relegar la política lingüística. Ho decidiren quan negociaren els Acords pel Canvi l'estiu de 2015. Els mals d'ara són el resultat de decidir que "la normalització lingüística ja no ha de ser el pal del paller de la política illenca".
Valoració:6menosmas
Per sebastià, fa mes de 2 anys

Francina Armengol tindrà un greu problema de govern, si ha de d'escollir entre diversitats dels seus consellers. Es un dilema que cal aclarir ben aviat doncs el lema "no es pot servir a dos senyors..." és biblic

Valoració:8menosmas
Per nina, fa mes de 2 anys

a imitació des centralisme franquista. Que estam en es segle XXI ! Posau-vos al dia !

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente