algo de nubes
  • Màx: 10.46°
  • Mín: 7.47°
11°

Més de 50 mallorquins seran a l'acte de Perpinyà

Més de 50 persones es desplaçaran des de Mallorca a Perpinyà per a participar a l'acte del Consell per la República que tendrà lloc aquest proper dissabte a les 12 del migdia.

Des de l'OCB s'ha organitzat una visita a Catalunya Nord que inclou, entre d'altres activitats, la presència a l'acte.

L'acte polític, que començarà les 12.00 al Parc de les Exposicions, hi parlaran Puigdemont, Ponsatí i Comín, que trepitjaran terres catalanes per primera vegada d’ençà que es varen exiliar.

Durant l’acte, hi haurà representades totes les veus de l’exili i de la repressió: els presos polítics hi tendran presència amb vídeos o mitjançant cartes que es llegiran. Marta Rovira, Lluís Puig i Vàltonyc apareixeran en vídeo perquè no es poden desplaçar a Perpinyà. També hi haurà l’aparició amb vídeo de Jordi Ros i Eduard Garzón, dos dels detinguts el 23-S, així com de Tamara Carrasco.

Hi haurà els parlaments de Puigdemont, Ponsati i Comín. Així com de Joan Lluís Lluís com a representant de la Delegació del Consell de la Catalunya Nord. L’acte el conduiran Lloll Bertran i Carme Sansa, i hi actuaran Lluís Llach, Roger Mas i Gerard Jacquet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nina, fa mes de 4 anys

Es lògic recolzar a sa democràcia més radical, més ben dit es de justícia.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente