nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.92°

Jorge Campos i altres dos membres de Vox intimiden una periodista dins el Parlament

Jorge Campos, amb el suport d'una diputada de Vox i un assessor del mateix partit han arraconat una periodista de l'ARA Balears aquest dimarts matí al Parlament, per intimidar-la i pressionar-la perquè no faci més preguntes a les rodes de premsa del partit espanyolista.

En una roda de premsa del partit d'extrema dreta, la cap de redacció de l'ARA Balears, Maria Llull, ha fet diverses preguntes a la diputada de Vox Idoia Ribas, totes sobre el 25-N. Ha demanat sobre l'origen de les dades que Vox fa servir per descartar la violència masclista i parlar només de violència 'intrafamiliar', per què creia que el PP i Ciudadanos sí que s'havien afegit a la proposició, si també criticaven el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, que dilluns mateix havia cridat a solucionar la violència masclista, etc. Davant la manca de respostes per part de la diputada, la periodista ha insistit repetint algunes de les preguntes.

Aquesta insistència no ha agradat als representants de Vox. Després de les declaracions, la diputada Ribas, el diputat i líder de la formació a les Balears, Jorge Campos, que ha arribat a agafar la periodista pel braç, i l'assessor del partit Agustín Buades han anat a cercar la periodista de l'ARA Balears, l'han arraconada i li han recriminat les preguntes durant uns deu minuts.

Aquest fets gravíssims s'han produït en seu parlamentària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joana, fa mes de 4 anys

Crec q el millor q és podria fer amb aquets personatges , seria ignorar-los , ignorar-los totalment, ni preguntes , ni assistència a les seves rodes de premsa ni convidar-los a cap debat nl cap entrevistes,
La ignorància és el millor desprecis , el mateix q fan ells en vers als altres , sinó el q passa és q els hi feim propaganda gratuïta, com si no existissin perquè son pura escòria

Valoració:27menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Després de veure la salutació "reial", a Ortega Smith, hem de pensar que a Felipe vi aquests fets ja li van be, cosa que el desacredita per okupar el lloc que no es mereix ni per dret ni per validesa personal.

Valoració:31menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Es terroristes de VOX en accio.

Valoració:31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente