algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

No descarteu la 'gran coalició' a Espanya

Una tècnica negociadora habitual és aparentar que allò que més t'interessa fer és allò que, en realitat, no vols fer, i que amb qui vols arribar a un acord de veritat, és qui menys t'interessa.

El PSOE i Pedrogan Sánchez tenien, després de les anteriors eleccions, una correlació de forces prou bona per bastir un govern d'esquerres. I, simplement, no el varen voler fer. Costa de creure que ara, de sobte, hagi variat la seva escala de valors.

En aparença, actualment, Sánchez i el PSOE aposten per formar un govern amb les formacions d'esquerres. En la nostra modesta opinió, cal no descartar res.

Haurem de comprovar fins a quin punt la voluntat negociadora dels de Sánchez és sincera, o és una nova jugada per acabar justificant un pacte vergonyant (més o menys explícit) amb el PP i, de passada, culpar l'independentisme d'haver fet impossible un pacte d'esquerres.

Aquests propers dies veurem si el PSOE vol, de veres, un govern d'esquerres, o en realitat només embulla fil per acabar venent-nos com inevitable, el govern que li imposa qui re(i)alment comanda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 4 anys

@Toni

Y el IBEX, los Legionarios de Cristo, el Opus, los "quicos" y Blas Piñar, que no está muerto, vive en Argentina con Franco, Hitler y Elvis.

Valoració:-2menosmas
Per Toni, fa mes de 4 anys

Estic convençut que hi haurà pacte ppsoe, ahir a la sexta al capvespre ja encalentien motors per culpar l'independentisme via la consulta que ERC farà a la militància.
No és res de nou, després del que ja ha dit Garcia Paje , Roodríguez i Barra, Felipe (el sevillano) Guerra, Aznar, la CEOE, Conferència Episcopal Española i tuti quanti. Ah! sense oblidar-nos de la UE via advertències als pressupostos.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente