cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.5°

Mal negoci per a les Balears

Enmig del renou electoral, aquest dilluns, hem sabut que IAG, el holding aeri d'Iberia i altres companyies, ha comprat Air Europa.

Totes les persones residents a les Illes Balears que, amb major o menor freqüència ens veim obligats a desplaçar-nos al continent, sabem que, si més no aquests darrers anys, la millor opció ens la solia oferir, precisament, Air Europa.

La connectivitat aèria és un pilar fonamental per als residents a les Balears i amb la previsible progressiva dissolució d'Air Europa dins IAG, sembla evident que patirem un increment de preus i una reducció de freqüències.

Els agents socials de les Balears han considerat aquesta compra-venda com una «una mala notícia» i s'han mostrat «molt preocupats».

Compartim el diagnòstic i la preocupació... Fins que hem llegit l'explicació d'IAG, que considera que la transacció «augmentarà la importància de l'aeroport de connexió de Madrid, transformant-lo en un veritable rival per als quatre grans d'Europa: Amsterdam, Frankfurt, Londres Heathrow i París Charles De Gaulle». Aleshores ens ha pres el pànic..

Existeix una certesa històrica: si l'operació és bona per a Madrid, és un mal negoci per a les Balears. Segur.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jon, fa mes de 4 anys

Es ben hora d,assegurar la conectivitat¡
Segur que la Presidenta Armengol i el conseller Neguerurela,tenen alguns millonets d,euros per fundar les líneas AEREAS ILLENQUES.

Valoració:1menosmas
Per Madriz, fa mes de 4 anys

Els feixistes saben que per a ells poder cobrar, primer han d´alimentar a Madriz. O sigui que tot lo que sigui afavorir el centralisme, per a ells no és bo. De manera semblant com ho fan a Corea del Nord i Turquia.

Valoració:1menosmas
Per Guillem, fa mes de 4 anys

Una visió molt encertada.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente