nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Policies criminals

Aquest dilluns matí s'han produït a Palma uns fets gravíssims, d'una violència criminal i terrorista, protagonitzats per uns agents de la policia espanyola.

Els salvatges uniformats han atacat amb sadisme i violència extrema uns ciutadans que protestaven pel desallotjament dels llogaters d'un habitatge de Palma.

El criminal i injustificable atac ha estat absolutament gratuït, gegantinament desproporcionat i evidentment il·legal (dits dins els ulls, cops de porra per damunt de la cintura contra manifestants pacífics...).

Esperam una explicació pública i urgent de la delegada del govern espanyol. I l'expulsió immediata del cos policial dels salvatges agressors de ciutadans pacífics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cabanater, fa mes de 5 anys

Cada vegada me faig més independentista perque VOX està triunfant i per el desnonament i la violència policial d'aquesta setmana.

Valoració:4menosmas
Per Francisco, fa mes de 5 anys

Aixo es Espanya, un pais del tercer mon dins Europa

Valoració:5menosmas
Per inmoral, fa mes de 5 anys

Una vez más te dejas llevar por el odio que anida en tu cerebro. Presuntamente sin saber nada del tema ni haber visto nada. Lee los comentarios de los lectores del periódico de tus dueños y veras que las cosas no son como las cuentas. Además si estos inquilinos no pagaban, es natural que la propiedad intente echarlos a la calle. ¿Qué harías tú en su lugar?. ¿Tenerlos gratis et amore?. Solo te ocupas de lo que la policía hace supuestamente mal, pero cuando dan su vida para salvar a otras personas, tú te callas. Háztelo mirar, hombre y vivirás más tranquilo.

Valoració:-4menosmas
Per miquel, fa mes de 5 anys

Sii ||*|| Sii, k desapareguin tots d'una VEGADA JA

Valoració:5menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 5 anys

D'acord Tomeu, peró com ja hem vist altres vegades, pot ser els hi donguin medalles, o els fassin reconeixaments.
Segons a quines terras mos "casquen" en molt de gust i encara ens fan befa.
Salut i República, i millor si és dels Països Catalans.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente