algo de nubes
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 13.26°
19°

Llàgrimes de Sant Llorenç

Avui Mallorca sencera, i amb ella tot el País, plora amb llàgrimes desconsolades la catàstrofe que ens ha plogut del cel.

Mallorca sencera commoguda, esglaiada, esmaperduda... i desolada, com una elegia de Joan Alcover, sent la seva soca migpartida per un mal llamp i enyora ja les branques perdudes en la tempesta.

Mallorca s'uneix i mentre plora desconhortada, s'agermana més que mai per oferir, com han fet els seus fills al llarg de la història, casa a qui l'ha perduda, flassada a qui té fred, sustent a qui té fam i una abraçada gegant d'un milió de mallorques als que ara ho veuen tot obscur i perdut.

Mallorca sap que acollir gent que va a la deriva enmig de l'aigua, sigui de més aquí o de més enllà, és una obligació moral i un impuls humà. L'acollida, com tantes altres aspectes de la vida, és un camí d'anada i de tornada.

Avui Mallorca plora amb llàgrimes de Sant Llorenç. I neix un estel per cada persona que ja no hi és.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ernest, fa mes de 5 anys

No a la militarització dels serveis d'emergència!

Valoració:6menosmas
Per jaime, fa mes de 5 anys

Sr. Tomeu Martí, algo que declarar sobre la presencia de la Unidad de Emergencias Militar en Malllorca?. Hay que ver que mala imagen estan dando a los jóvenes de Baleares, ayudando en la catástrofe de Sant Llorenç... Por la bocaza muere el pez, y el bocazas.

Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente