muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La República, Jornada, Ara, El Temps...

Aquest dijous que ve, dia 10, a partir de les 19 hores, Carles Ribera, director del nou setmanari La República serà a Can Alcover, per presentar aquesta nova publicació que ja he fet un número zero i que a finals d'aquest mes serà als quioscs.

Dissabte passat es feia realitat tangible i en paper el nou projecte informatiu anomenat Jornada. Un diari digital que els caps de setmana fa una edició en paper i que té l'ambició de poder oferir la informació, més endavant, en aquest suport, de dimarts a diumenge.

Un model similar té l'Ara Balears, tot i que en aquest cas ha fet el camí a la inversa, de sortir cada dia en paper va passar a sortir-hi només els caps de setmana.

I si parlam de paper als quioscs de Mallorca, cal destacar que El Temps fa 34 anys que hi arriba amb informació general.

És bo i saludable que l'oferta als quioscs (i a internet) cresqui i es diversifiqui.

En algun moment, a més a més, es reordenarà tot el panorama. Amb protagonisme especial per a la capçalera més mítica de la premsa en català a Mallorca que, modèstia a part, no és altra que dBalears.

Salut i llarga vida a totes!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balutxo, fa mes de 5 anys

Dia 10, a les 19h? Quina llàstima! Coincidència de ple amb un acte, anunciat fa setmanes, de justícia històrica reparadora que ha hagut d'esperar moltes dècades: el reconeixement públic de l'Ajuntament de Felanitx a Pere Oliver i Domenge.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente