algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Una victòria èpica de l'independentisme

L'independentisme català ha vençut Felip VI, Rajoy, el 155, la violència policial i la feixista i la por.

El guanyador de les eleccions és l'independentisme republicà i el perdedor les forces unionistes monàrquiques.

En unes eleccions imposades, il·legítimes, celebrades sense les garanties necessàries, amb una Junta Electoral descaradament a favor del bloc monàrquic i amb els principals candidats independentistes tancats a la presó o exiliats el triomf de les forces independentistes té un valor èpic i històric.

L'independentisme, a més a més, fa una nova marca històrica en número de vots i supera els obtinguts el 27S del 2015 i els del referèndum de l'1 d'octubre d'enguany.

La derrota infringida per l'independentisme a l'Estat espanyol és apoteòsica.

Que el partit Ciudadanos hagi quedat en primer lloc és, en el marc dels resultats globals una anècdota insignificant; És interessant veure com les organitzacions que formaven Junts pel Sí han tret més diputats per separat que unides; és cert que, segurament, han sumat un vot de solidaritat antirepressiva de gent que fa dos anys va votar la CUP. Una altra dada a analitzar és l'enfonsament absolut del PP, que desapareix de totes les circumscripcions exceptuant la de Barcelona on obté la representació mínima (3 diputats).

Tendrem temps d'analitzar-ho, però aquesta victòria èpica de les formacions independentistes demostra que la voluntat de la majoria de la ciutadania del Principat de Catalunya i el seu mandat és que es desenvolupi la República.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 6 anys

Sa derrota no s'ha infringida a s'estat sinó que s'ha INFLIGIDA a s'estat

Valoració:1menosmas
Per ja, fa mes de 6 anys

Ha guanyat, aquí i a la xina popular, l'independentisme. Com no us agrada; repressió. Típic de la mentalitat franquista. Ja ho deia un del vostres Spain is different.

Valoració:3menosmas
Per //*//, fa mes de 6 anys

Visca Catalunya!

Valoració:4menosmas
Per //*//, fa mes de 6 anys

Visca la nació catalana sencera!

Valoració:4menosmas
Per //*//, fa mes de 6 anys

Visca la República catalana!

Valoració:4menosmas
Per jbm, fa mes de 6 anys

En el referendum de dia 1 d'octubre, segons les enquestes posteriors, un 47 per cent des votants d'En Comú podem hi votaren SI, un 5 per cent hi va votar NO, i un altre 5 per cent hi va votar en blanc (el 43 per cent no hi va votar). O sigui que, si considerma que tots es qui no votaren eren tots NO (cosa que no crec) hi hauria entre els votants del Comuns un 47 per cent a favor de la independència, i un 48 per cent en contra (la diferència fins a cent són el 5 per cent de vots en blanc). Sumar els vots dels Comuns com a antiindependentistes és fer trampes. I això amb gairebé totes ses televisions, radios, diaris etc., en contra, i fins i tot TV3 i Catradio semiintervenguts i amb llistes de coses que no podien dir, etc., i es del gobierno sortint a dir mentides fins i tot es mateix dia de reflexió, etc.

Valoració:6menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

Es ben cert, no hi ha més ceg que aquell que no hi vol veure, perden la guerra, peró guanyen una batalleta, i son felissos, idó, unionistes disfrutau de ses miques, que nosaltres disfrutarem d'aquest souflé que s'havía de des-inflar i encara está inflat,i ara ja no podeu dir que és un montatge, o un somni de Matrix, i com deim aquí -quan cou cure i quan pique madura. ¡bones festes !.
Salut i República

Valoració:5menosmas
Per Ha,hahahaaaaa, fa mes de 6 anys

CUP 10-4, PP 11-3, la diferència és que els sis de la CUP no s'han perdut, han quedat dins els independents, per aixó hi ha majoria absoluta.
Els vuit del PP no han servit per arribar a l'objectiu.
47'6 cent mil vots més que a l'1-O, 43'6 unionistes els vots de en Comú Podem no son unionistes, ni independentistes, segons diven ells, "estan en el limbo de ni fú ni fá, ni fá ni fú" per tant no sé perque les contau a favor vostro, o és que n'Arrimades s'ha ena-morat de en Pablo Iglesias,?? jo en les revistes del cor estic a zero.

Valoració:5menosmas
Per sara, fa mes de 6 anys

Guiem en veure en Puigdemont de nou president sabràs qui ha guanyat. L'independentisme té més vots que l'unionisme. Els de Catalunya en comú no són vots contra la independència

Valoració:5menosmas
Per Guiem, fa mes de 6 anys

Si venguesis per s'hipodrom sabrias que es que fa segon , es es primer que perd
Sa victoria de ciutadans no es anecdota , es una galtada i grosa ,
Es vots diven , que independentiste te un47,6 i es unionistes un 52,4 , per lo que no teniu força per demanar res

Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente