algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.28°
10°

Un sí a la Llibertat

Aquest dijous estam convocats a assistir a la concentració amb el lema 'Des de Mallorca, Sí a la República catalana' que es farà a les 19 hores a la plaça Major de Palma.

Una mobilització convocada per l'OCB, l'ASM i Avançam, que té per objectiu mostrar la solidaritat de bona part de la societat mallorquina amb la majoria de ciutadans del Principat que volen la independència.

Hem de ser a la plaça Major de Palma per proclamar la nostra fraternal solidaritat amb les persones que es manifestaran dilluns a Barcelona en defensa del referèndum d'autodeterminació i en defensa de l'opció de crear una nova república catalana independent.

També hi hem de ser per interès propi. Per defensar els nostres interessos i la nostra llibertat. Si Catalunya obri camí, Mallorca i la resta de terres germanes, més prest o més tard, també el transitaran.

Quan dijous proclamem aquest SÍ a la República catalana, estarem proclamant, també, un sí a la nostra Llibertat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Clara, fa mes de 6 anys

Quin paper més esqueixat que heu fet. Es veu que tot-hom seguia el debat en directe i no han pogut anar a la plaça major

Valoració:2menosmas
Per Quina sort!!!, fa mes de 6 anys

Quina sort!!!
Amb el temps que fa teniu l'excusa perfecte per a justificar el ridícul nombre de gent que hi haurà a la concentració d'aquí a mitja hora.

Valoració:4menosmas
Per Rosae, fa mes de 6 anys

¿ No seria millor manifestar-nos per l'enteniment, per la concòrdia, pel diàleg, pel pacte ? Seria bo, en la situació actual que Mallorca contribuís a cercar una sortida i no a encendre més un foc que té molt de perill. Tenim una posició privilegiada per fer-ho. Qui no ho vol veure és curt de vista.

Valoració:-3menosmas
Per a pagar, fa mes de 6 anys

Tú estas convocat. Xerrar per tú.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente