nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

Missing

Es cerca una sèrie de polítics desapareguts. Es tracta de Teresa Palmer, José Vicente Marí Bosó, Águeda Reynés Calvache, Juan Pedro Yllanes, Maria Asunción Jacoba Pia de la Concha García Maurió, coneguda com a 'Mae' de la Concha, Pere Joan Pons Sampietro, Sofia Hernanz Costa, Fernando Navarro Fernández Rodríguez, Miguel Ángel Ramis Socías, Catalina Soler Torres, Margarita Quetglas Quesada, Juana Francisca Pons Vila, Santiago Marí Torres.

Tots ells varen ser molt presents i molt visibles el juny del 2016. Se'ls podia veure als mitjans de comunicació fent promeses i declaracions grandiloqüents, però just després de les eleccions varen desaparèixer. Se sap que són vius (de fet, queda clar que són molt vius) perquè cada mes cobren més de 5.000 euros., però poca cosa més sabem de què fan i on paren.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Idò sí., fa mes de 6 anys

Si no se sap per on paren, no deuen fer res que justifiqui el cobrament de les seves pagues, Sempre he defensat que un polític que no fa res o no fa tot el que hauria de fer pel càrrec que teòricament ocupa no hauria de cobrar dels presuposts de l'estat o de la comunitat autònoma. Tal com un empleat d'una empresa, pública o privada.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente