algo de nubes
  • Màx: 19.74°
  • Mín: 12.82°
19°

Fina Santiago va forçar la dimissió de Ruth Mateu

Quan l'escàndol mediàtic al voltant d'algunes de les conselleries de MÉS havia crescut de manera exagerada, a mitjans de la setmana passada hi va haver una reunió a Maó entre les direccions de MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca. Per la banda mallorquina hi eren presents Biel Barceló i Bel Busquets i via skype estava connectada Fina Santiago. Va ser precisament la consellera de Benestar que va plantejar la necessitat que Ruth Mateu assumís responsabilitats polítiques pels contractes poc decorosos amb empreses del cap de campanya de MÉS per Mallorca. Els representants de la formació menorquina interpretaren la proposta de Santiago, que al final s'imposaria, com una ingerència i decidiren abandonar el Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per maria, fa mes de 7 anys

Decissió molt poc encertada. Ruth Mateu ha estat una molt bona consellera. El sistema demosrra que els bons sempre es queden pel camí i els politics que no tenen ètica pujen els esglaons del poder. La ètica no és la mateixa per tothom. Es important saber si es fa fer la feina per la qual es va contractar a dita empressa, per que així no hi ha estafa, es podria haver posat una sanció a dita empressa i la consellera continuar. Però, açò no deu estar contemplat a la llei de procediment administratiu 4/92?

Valoració:3menosmas
Per Gf, fa mes de 7 anys

Salvant les distàncies, que hi són, tot això recorda com es va destruir UM com a projecte autocton. Amb PPs i PSOEs es té una altre consideració.

Valoració:-5menosmas
Per Ernest, fa mes de 7 anys

Poc a poc va sortint tot

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente