algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Espanya a l'alçada d'Albània, Armènia, Moldàvia...

Clatellada de les que fan història la que acaba de pegar el Consell d'Europa al govern espanyol i per extensió al Tribunal Constitucional. L'organisme europeu rebutja de ple les noves atribucions que ha atorgat al Constitucional que permeten sancionar a aquells que no compleixen les seves sentències amb possibilitat de suspendre càrrecs amb responsabilitat a l'administració pública

Segons el Consell d'Europa, la reforma equipara Espanya amb el «model seguit en països com Albània, Armènia, Moldàvia i Ucraïna» i li demana que reconsideri l'atribució d'aquests nous poders al TC espanyol per generar la percepció que és un «àrbitre neutral».

Els qui coneixem de fa temps la púrria que dirigeix l'Estat espanyol no sabem si riure o plorar.

A Europa comencen a conèixer el vertader rostre dels que comanden a Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 7 anys

clatellada = clotellada

Valoració:0menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 7 anys

Que bo!! Si, el llautó, el plomall... tot se'ls arribarà a veure.

Ara, una cosa. Recordem que molts d'espanyols pateixen el que és el seu propi país i no estan d'acord amb el que s'hi fa (tot i que, cert que són els menys visibles i per tant tenim tendència a ficar-los a tots de forma impulsiva al mateix sac, jo la primera a vegades).

Molts d'ells estaran ben contents de ser un dia els nostres veïnats de país. No caiguem en el parany de pensar que tots són iguals. Jo ni me sent ni me sentiré -i per tant no som- espanyola, però respect i tenc per amics els espanyols (o de qualsevol nacionalitat) respectuosos.

Valoració:3menosmas
Per Ernest, fa mes de 7 anys

Pel que firma com a i tant i que no se perd mai cap article i que esta tot lo dia amb la tabarra de la publicitat en espanyol, el teu nacionalisme espanyol és tan patètic, que resulta entendridor. Segueix així, és espanyol qui no pot ser res més.

Valoració:3menosmas
Per slort, fa mes de 7 anys

La cosa que molesta més els que escriuen en foraster en aquest fòrum, com a "trolls" que són, no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això darrer els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoració:2menosmas
Per i tant, fa mes de 7 anys

Tú eres el que faltaba. Cuando se trata de desprestigiar a España, un extranjero como tú, no es el más indicado para piular.

Pero cuando las cosas son al revés, callas como un muerto. Por ejemplo: España, que tanto odias, pero no te largas de ella, es la primera potencia mundial en la donación de órganos para trasplantes. Por ejemplo, entre otras mil cosas que mejor callar, pues soy tan idiota que pierdo mi tiempo en las barbaridades que larga el Baleares el que por cuatro monedas, no se corta un pelo a la hora de admitir publicidad en el asqueroso idioma español.

Lo único que conseguís atacando y manipulando es acrecentar nuestro amor a España.

Valoració:0menosmas
Per G. Alemany, fa mes de 7 anys

EsPPenya encallada an es segle XIX. Se li nota sempre en tot moment.....

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente