nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
16°

Font Rosselló, de pioner del 31-D a l'extrem contrari

Joan Font Rosselló (algú li va demanar d'on venen els llinatges que té) va intervenir al ple extraordinari del Consell de Mallorca per llegir un discurs en contra de la declaració del 31 de desembre com a Diada de Mallorca, en nom de la Fundació Jaume III (algú va recordar que sense Jaume I no hi hauria hagut Jaume III). Idò bé, Joan Font Rosselló, va ser un dels, aleshores pocs, mallorquins que va participar de la primera manifestació amb motiu del 31-D. Corria l'any 1987 i Font Rosselló era membre del Moviment de Defensa de la Terra, organització política que no amagava el seu suport a l'organització armada Terra Lliure.

El mateix discurs que el partit Ciudadanos

Per cert que Font Rosselló va pronunciar el mateix discurs, paraula per paraula, que el que, després, va llegir la portaveu del partit Ciudadanos al Consell, Catalina Serra. Un discurs ple de contradiccions com el de negar que la conquesta de 1229 fos catalana i a continuació afirmar que els catalans provocaren un genocidi el 31 de desembre de 1229

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per decepcinat per sa fundació jaume III, fa mes de 7 anys

Veig amb estorament que axò que diu sa notici deu ser vera. perquè en Joan Font no heu ha desmentid. que no contin emb jo mai més mentres hi hagui aquex mal bitxo.

Valoració:0menosmas
Per Tomeu Pizá, fa mes de 7 anys

El 31 de Diciembre y siguientes jornadas, los Cristianos mataron a miles de mallorquines, fueran de Aragón, de Pisa o lo que con los siglos van llamando Catalunya, eran mercenarios asquerosos amparados por una Bula Papal y financiados por obispados de Tarragona, Barcelona y Gerona. Mercenarios puros y duros que saquearon y se repartieron Mallorca (ver LLIBRE DES REPARTIMENT en árabe y latín.... no catalán, carajo, que no existia).

Valoració:0menosmas
Per Pagès, fa mes de 7 anys

Tu sí que hi rets pleitesia als invasors. I de la pitjor manera: escrivint la seva llengua i fent teu el seu discurs. VISCA MALLORCA LLIURE!

Valoració:6menosmas
Per Tomeu Martí radical ..., fa mes de 7 anys

En Tomeu Martí, es radical catalanista, va ben fuit amb aquestes afirmacions den Font Rosselló. Quan no se tenen arguments ja només se pot recórrer a s'insult personal. Ja mos te acostumats es xupa-subvencions d'en Tomeu Martí.

Valoració:-7menosmas
Per idó, fa mes de 7 anys

Los apellidos pueden venir de dónde sean. Las ideas y la realidad nada tienen que ver con ellos. Por aquí hay algunos que actúan de comentaristas y sus apellidos son de procedencia forastera. Pero como son "adaptados y adoctrinados", ya son de los nuestros. Ya tienen la sangre pura.

El 31 de diciembre es la peor fecha de la historia de Mallorca. Los bárbaros del norte entraron en la isla a sangre y fuego. Debemos ser el único país del mundo que rendimos pleitesía a los invasores.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente