algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

La passatgera 25.999.999

L'Aeroport de Son Sant Joan, va rebre, aquest dimarts, el passatger 26 milions, xifra mai abans aconseguida en la seva història.

El director de l'Aeroport va rebre el passatger després de desembarcar del seu vol procedent de Menorca, i l'obsequià amb un ram de flors i amb un bitllet d'anada i tornada per a dues persones.

En canvi, no sabem res de la passatgera 25.999.999. No sabem si és una de les darreres turistes que han vengut a Mallorca enguany i que han fet que tenguem la 'sensació' d'aclaparament.

Sabem que no és una ministra espanyola. Els membres del govern espanyol només es preocupen de Mallorca per sucar-la econòmicament i, en tot cas hi venen durant l'estiu a gaudir de les platges i de les piscines il·legals.

No sabem si és una d'aquestes mallorquines i mallorquins que ens queixam dels turistes que venen, que tornava de Venècia. De fer-hi turisme.

Sabem que no era una refugiada, perquè encara que les institucions i molts ciutadans i ciutadanes de Mallorca i Balears volen acollir-ne, el Govern espanyol ho impedeix.

No sabem si era una immigrant que ha hagut de deixar la seva estimada terra per venir a llaurar-se un futur a aquesta terra d'acollida que és Mallorca en aquesta època històrica.

La passatgera 25.999.999, per ventura, feia part d'un grup d'algun club esportiu o agrupació cultural que aviat quedaran sense descompte de resident, o qualque diputat que va a Madrid a encalentir l'escó, o una al·lota que tornava d'avortar a Londres, o qualque estudiant de medicina dels que importam amb la nova facultat, o un despistat que es pensava que volava a La Palma, o qualque jubilat de viatge de l'imserso (encara no han començat, però)... pot ser és una alta executiva de Nacions Unides que ve a explicar això de que el 2017 és l'any del 'Turisme sostenible'...

No sabem si la passatgera 25.999.999, es va conformar i a Mallorca va ser feliç com el que més, perquè Palma li va oferir el seu món de sol, el seu món d'amor.

Però sabem que quan va arribar, no va lamentar haver baixat tan aviat de l'avió i haver perdut l'ocasió de tenir les atencions
que per sort li varen brindar al turista 26.000.000, perquè ben segur que frisava de posar en marxa el seu telèfon mòbil i poder enviar aquell whatsapp tan important.

La passatgera 25.999.999 se' durà al seu país el record d'aquest sol
i d'aquest mar que mai més podrà oblidar...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 7 anys

Un altre article vomitiu que amolla ses mateixes pardalades de sempre.

Valoració:1menosmas
Per Tià, fa mes de 7 anys

Inde,

´´Es gens rellevant, que fos passatger o passatgera?

En les nostres lleng¨¨ues romàniques, el mascul´´i ´´es el gènere (no pas el sexe) no marcat, o sia que tant es pot tractar de dones com d'homes, mentre que el femen´´i indica que es tracta nom´´es de dones.

I altre tant per als animals: "Hi havia molts de conills" vol dir que eren, probablement, mascles i femelles.

Quan dic "Vaig veure vint girafes", no específic si eren mascles o femelles, o tots dos mesclats. Si vull deixar ben clar que eren nom´´es femelles, dir´´e que "Hi havia vint girafes femelles".

El nostre m´´on ja ´´es prou complicat perquè gent com tu se n'hagi de venir a cercar ossos en el lleu.

Ara, si la vostra histèria vos duu a voler inventar una llengua modificada, feixuga i rid´´icula, va vostre: jo no hi juc.

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 7 anys

Mira inde, es de sa cançó tampoc se sabia si era passatger o passatgera...

Valoració:2menosmas
Per inde, fa mes de 7 anys

De fet no se sap si era passatger o passatgera, no?

Valoració:2menosmas
Per Marcos, fa mes de 7 anys

Té molta raó l'articulista

Valoració:-3menosmas
Per Margalida, fa mes de 7 anys

Fantàstic !!!
I sí, l,Imserso ja ha arribat, omplint els hotels altres hiverns tancats ...

Valoració:-3menosmas
Per puaffff, fa mes de 7 anys

Vaya "artículo".

Un disparate detrás del otro. O uno delante del anterior. De cada día, peor. En barrena.

Valoració:-2menosmas
Per Joanet, fa mes de 7 anys

Feia temps que no sentia la cançó del turista 1.999.999. Des de que ens pareixien molts 2 milions de turistes.

Valoració:10menosmas
Per Bel, fa mes de 7 anys

Bon article!

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente