algo de nubes
  • Màx: 17.08°
  • Mín: 7.61°
16°

Llull, Xirinacs, Riera...

Vaig conèixer Lluís Maria Xirinacs ara fa 27 anys. Varem participar, juntament amb el valencià Valerià Miralles en un acte en favor de l'autodeterminació, en el marc dels actes del 31 de desembre que organitzava La Crida a la Solidaritat l'any 1989. L'acte es va haver de fer al local que el PCB tenia al carrer Lluís Martí de Palma, ja que cap institució ens volgué deixar cap espai.

Xirinacs és un personatge d'una dimensió difícil de definir. Un coratjós i valent lluitador, un filòsof, un polític coherent i un referent per a molts catalans. Xirinacs va impulsar una escola de formació que va anomenar Randa, en honor al lloc on Ramon Llull es va 'il·luminar'.

Aquest dissabte, el Grup Blanquerna, en el marc de l'Any Ramon Llull, retrà homenatge a Xirinacs i ho farà amb la participació de l'historiador Pere Fullana i de Carles Riera, exportaveu nacional de La Crida, actual diputat de la CUP i un dels principals impulsors de la Randa fundada per Xirinacs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per yuan, fa mes de 7 anys

Intentare llegar pronto para evitar el caos circulatorio que se formara por la asistencia masiva al acto de homenaje a un señor que no se enteraba de nada.

Valoració:0menosmas
Per slort, fa mes de 7 anys

La cosa que molesta més els que escriuen en foraster en aquest fòrum, com a "trolls" que són, no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoració:4menosmas
Per Bassa, fa mes de 7 anys

Faig comptes ser a l'acte.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente