nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°

L'Especial Nadal i Cap d'any de dBalears, ja al carrer

L'edició especial en paper de dBalears dedicada a les festes de Nadal i cap d'any es repartirà, de manera gratuïta, a partir d'aquest divendres 16 de desembre. L'edició, de 24 pàgines, inclou un quadernet central dedicat a la Diada del 31 de desembre.

A l'edició especial en paper, també hi podreu trobar tot allò necessari i útil per a les properes festes, possibles regals, itineraris, propostes gastronòmiques...

El repartiment es farà a centres culturals, ajuntaments, estacions de tren, les principals vies comercials de Palma... i per a aquelles persones que no l'hagin aconseguit, en podran recollir un exemplar a Can Alcover de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Edu, fa mes de 7 anys

El tenc! molt bo. enhorabona!

Valoració:0menosmas
Per slort, fa mes de 7 anys

La cosa que molesta més els que escriuen en foraster en aquest fòrum, com a "trolls" que són, no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoració:1menosmas
Per bajada, fa mes de 7 anys

Espero que sea impreso en panel de seda y que a partir de ahora salga todos los días. Ininterrumpidamente.

A mi kioskero le he pedido que me guarde unos cuantos ejemplares. Siempre es mejor tener copias de seguridad.

Valoració:0menosmas
Per yuan, fa mes de 7 anys

Que bien, iba justo de papel de bater...

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente