cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

Antoni Noguera presenta un llibre d'Antoni Vives

Antoni Noguera, tinent de batle d'urbanisme de l'Ajuntament de Palma i futur batle de la ciutat, serà un dels presentadors de la novel·la 'Passió, mort i resurrecció de Manel Garcia' d'Antoni Vives.

Antoni Vives va ser regidor de l'Ajuntament de Barcelona durant la legislatura en que Xavier Trias en fou el batle.

La presentació, en la que també hi participaran el propi autor del llibre i Damià Pons, es farà aquest dijous, a partir de les 19:00 a la lliberia Embat de Palma.

Activitats interculturals a Can Alcover

Aquest dijous, també, a les 19:30, a Can Alcover, es farà una reunió amb gent interessada a organitzar activitats per a fer conèixer la realitat actual, la cultura i la història de Mallorca a persones arribades d'altres bandes del Planeta. La idea és organitzar itineraris culturals, activitats gastronòmiques, excursions i activitats de tot tipus, dirigides a donar a conèixer Mallorca als nous mallorquins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Peret, fa mes de 7 anys

Nous mallorquins? Però si la majoria se n'aniran quan vegin que aquí no hi ha feina per a tothom! No val la pena de perdre-hi temps. No s'integraran mai ni per activa ni per passiva. Ni ens convé que hi hagi més gent en una illa que comença a estar superpoblada.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente