cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Jam session pesemera

El sopar de 40 anys del PSM va ser un èxit d'assistència, amb més de 700 comensals que gaudiren dels entrants i la porcella rostida i postres que serví el restaurant de Binicomprat.

A l'hora de les postres, el músic i cantant Pep Suasi oferí un concert de grans èxits del pop rock català i alguna peça de la Nova Cançó.

Més tard, quan molta gent ja havia partit, es va desenvolupar una sessió tan improvisada com sorprenent, on diversos dirigents del PSM pujaren a cantar mentre Suasi feia el que podia amb la guitarra per adaptar-se a les curioses peticions musicals. Desfilaren per l'escenari Antoni Alorda que oferí una memorable interpretació de la cançó 'Soy minero'. L'actual secretària general del PSM, Bel Busquets, que mostrà un domini de l'escenari com a cantant, com el que té quan fa discursos polítics i també s'animà el futur batle de Palma, Antoni Noguera, que interpretà la cançó 'Camins' de Sopa de Cabra. Hi ha vídeos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa mes de 7 anys

va ser brutal.Tenim futur en la música

Valoració:1menosmas
Per Rodolf, fa mes de 7 anys

A @memoria: Quina memòria històrica? La de la fossa de Porreres que s'ha obert per una llei impulsasa per Més i una Conselleria de Més que ha donat una subvenció? I per suposat, i el més important, per la feinada de l'associació de memòria històrica, els grans artifex.

Valoració:6menosmas
Per Memòria, fa mes de 7 anys

A mi em crida més l'atenció els oblidats que no hi eren i ho donaren tot per aquest partit.

Algú ha parlat de memòria històrica?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente