cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

El fitxatge de Cruyff pel Barça es va gestar a Mallorca

Aquest dijous es farà en una llibreria de Londres la presentació a nivell mundial de 'Johan Cruyff 14, l'autobiografia' (Columna). Jordi Cruyff i Pep Guardiola compartiran escenari amb el periodista Jaap de Groot, que va col·laborar amb Johan en la redacció del volum, escrit en neerlandès quan l'entrenador ja era conscient de la seva malaltia. Mort el 24 de març de 2016, Cruyff estava revisant el volum, una obra de 319 pàgines, un compendi de frases, anècdotes, i raonaments que desgrana de manera cronològica la vida del Flaco, el seu amor a la família, la seva gratitud a l'Ajax i la raó per la qual va interpretar el futbol com ho va fer.

En el llibre, Cruyff explica que va triar el Barcelona després de barallar-se amb la gent de l'Ajax per diverses raons: «Havia parlat amb Rexach a Mallorca algunes vegades… M'agradava Barcelona i a més cobraria el doble i pagaria la meitat d'impostos. Vaig crear un llaç que es va veure reforçat quan vaig tornar d'entrenador», diu.

El llibre amb les memòries oficials del mite més gran del Barça, Johan Cruyff. Considerat una de les figures més influents de la història del futbol, el seu estil futbolístic i la seva filosofia han influït en entrenadors i jugadors de la talla de Pep Guardiola, Arsène Wenger, Éric Cantona o Xavi Hernàndez, ja és a les llibreries de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.