algo de nubes
  • Màx: 19.08°
  • Mín: 9.02°
18°

Solidaritat amb les 27 de la UAB

El 17 d’abril de 2013 més de 200 estudiants de la UAB varen iniciar una tancada al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per demanar el compliment d'unes mocions prèviament aprovades pel Claustre de la Comunitat Universitària i que l'Equip de Govern, encapçalat per Ferran Sancho no va implementar. Entre d'altres qüestions demanaven que es desobeís la pujada de taxes del 66% i l'establiment de títols especials de transport públic per als estudiants de la UAB.

Les persones que varen participar de la tancada i, també algunes que només hi varen mostrar suport públic, varen ser denunciades i posteriorment imputades: 25 estudiants, un treballador del Personal d’Administració i Serveis (PAS) i un treballador del Personal Docent i Investigador, han rebut una petició del Ministeri Fiscal totalment desorbitada. Demana penes d'entre 11 i 14 anys de presó i multes que superen, en total, els 400.000 €.

Davant la celebració del judici a aquestes 27 persones, cal en primer lloc, expressar el nostre suport i solidaritat amb les 27 persones encausades.

En segon lloc, mostrar el ferm compromís amb una universitat pública, gratuïta i de qualitat, a la qual hi puguin tenir accés totes les persones, independentment dels seus recursos.

També cal reivindicar el dret de les persones que exerceixen el Dret de Manifestació.

En quart lloc, exigir al Ministeri Fiscal que retiri les acusacions contra aquests membres de la comunitat universitària. No és admissible en una societat democràtica que es penalitzi la protesta, la dissidència, i menys encara que es sol·liciti presó per exercir Drets Fonamentals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per de risa, fa mes de 7 anys

Mucho suport y mucha palabrería, pero obri sa butxaca, res de res. Al revés: has pedido no ha mucho, dinero para que te compren una pick-up y una mesa.

Valoració:0menosmas
Per Xisco, fa mes de 7 anys

Tambe cal reivindicar el diretes de les persones a poder estudiar en la lengua oficial que vulguin, tan en cátala com en castellano. No es admisible en una sociedad democrática española no poder estudiar en castella

Valoració:-5menosmas
Per Guiem, fa mes de 7 anys

Jo si fos en es teu lloc , i se confirmás lo que demana es Fiscal , me posaria mà a sa butxaca des teus calçons (no a sa des Balears ni a sa OCB) i amb sos teus euros , aidaria a pagar es 400.000

Valoració:-2menosmas
Per Biodramina, fa mes de 7 anys

@Rojera

Okis.
Gracias.
Pensaba que era una de esas mierdas de uso sexista del lenguaje.

Valoració:0menosmas
Per Rojera, fa mes de 7 anys

"les" "persones encausades"

Valoració:-1menosmas
Per Biodramina, fa mes de 7 anys

"les"?.
Son todo mozas?.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente