algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

El PSIB renuncia als vots d'esquerres presentant a Ramon Socias

Els votants d'esquerres de les Illes Balears només tendran dues opcions a les properes eleccions generals del 20 de desembre. Hauran de triar entre Podem i MÉS. Sembla que el PSIB-PSOE renunciï a aquest perfil de votant, ja que el fet de presentar com a candidat número 1 a Ramon Socias, el més clar i i evident exemple de polític professional que forma part de la casta política, allunya el votant d'esquerres.

Ramon Socias és metge de titulació, encara que sempre ha intentat defugir d'aquesta tasca i viure de la política.

De fet, sembla clar que l'elecció de Ramon Socias respon més a compromisos anteriors i a dinàmiques internes de partit, que no a una elecció pensant en l'electorat i en sumar vots.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per artiller mallorquí, fa mes de 8 anys

¡ Vengue ! que comensan ses festes ppopulars.No entenc com el PSOEIB demane el canvi amb el sr. Socías (café descafeinat i passat ) com ja ha dit Macia, perque no ho va fer quant hi era,"no va a bedar a n'es plat de ses teades" i al cinèma diuen que segonas parts mai han estat bones.
Passam plana, ¿tornerá en Bauza vestit de "capitan Trueno" a defensar el castellá com a llengua nostra i la unitat nazional.
Vist els dons d'interpretació a "Polonia" de "Marianico el corto" çercant l'Europea i la nineta dels seus somnis, crec que se marèix una clatellada.
Per cert en Bauza i n'Antich ¿hi son ala fossa dels Dinossauris? no els veuen, no piulen, el que hauria de tornar ès en Pere, aquest si feie feine.

Valoració:0menosmas
Per spain is pain, fa mes de 8 anys

El Psoe és la titella del PP.
I qui no ho vulgui veure és cec.

Valoració:4menosmas
Per Jaume, fa mes de 8 anys

Cal ser molt masoquista per ser d'esquerra i votar el neoliberal i monàrquic PSOE (que trist veure'ls ballar amb la bandera vermella i groga al fons!). Pensem en Blair, en Hollande, en Sócrates -aquest, en presó domiciliària-, en els socialdemócrates alemanys governant amb Merkel, pensem en el tafur de Felipe González o el patètic Zapatero. Fa anys que el PSOE no representa ni l'esquerra més tènue.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente