nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El Consell Social

Aquest divendres passat va recuperar l'activitat el Consell Social de la Llengua Catalana, que és un magnífic instrument per treballar en favor de la plena recuperació de la nostra llengua.
Cal felicitar la Consellera, Esperança Camps i la Directora General, Marta Fuxà i, per extensió, el Govern, per la ràpida posada en marxa d'aquest organisme.
Cal aprofitar al màxim aquests anys per recuperar el temps perdut, per refer el camí retrocedit i per adaptar al màxim la feina de les institucions en favor de la llengua catalana. Per això és necessari aprofitar aquests mesos que queden abans d'acabar el 2015 per implementar una sèrie de mesures de cost zero, com per exemple un reglament d'usos lingüístics de l'estil de l'anomenat 'Decret 100' i la posada en marca d'una clàusula lingüística en totes les contractacions administratives. També és urgent establir els mecanismes de coordinació de les polítiques lingüístiques entre les diferents institucions (el Consell Social hi pot ajudar) i, segurament, com tot en política, tan important com tot el que hem dit fins ara, és una bona dotació pressupostària per a la Direcció General de Política Lingüística.
En gestió política, el números canten.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Idò sí, fa mes de 8 anys

Ja que en els passats quatre anys s'ha fet tant per desacreditar i destruir la llengua catalana, és ben necessari que ara es compensi amb mesures de protecció efectives. "Ell que ho véssim" va dir es cego.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente