algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

Xelo vs Francina part II

És sabut que la Presidència del Parlament mai no ha intervingut en el torn de control de la cambra, per això sorprèn la insistència de Xelo Huertas per canviar la tradició i fer una pregunta a Francina Armengol. Si cercam les raons que han provocat aquesta insistència hauríem de viatjar anys enrere i recordar el passat socialista de l’actual presidenta parlamentària.

Xelo Huertas va ser militant del PSIB-PSOE fins l’any 2012 i va deixar la militància per «manca d’ il·lusió i frustració». Per tal d’esbrinar la raó del canvi de color polític basta escoltar els passadissos del Parlament, on encara es recorden les topades entre Armengol i Huertas quan ambdues formaven part del grup socialista. 
 
Sembla que una de les causes de la frustració que va fer abandonar Huertas serien les desavinences amb Armengol. Per això aquesta proposta d’encarar-se amb la presidenta del Govern en seu parlamentària podria ser vista com la segona oportunitat de la diputada de Podem, la millor excusa per servir una particular venjança en record de temps conflictius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.