algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Resiliència illenca

Han passat 1460 dies des que el règim de Bauzá es va instal·lar a ca nostra. Segurament, molta gent no s'imaginava el que ell i el seu sèquit eren capaços d'arribar a fer. Però sabeu què és el més important? Que el (des)govern tampoc no s'imaginava del que era capaç la població illenca.

Retallades en educació i menyspreu cap a la comunitat educativa? Sembla que no feu gens de por, la veritat: més de 100.000 persones que ni us volen, ni us necessiten. Ja heu demostrat amb esforços titànics la nul·la voluntat democràtica del vostre mandat. I no, no sou majoria silenciosa, us aprofitau i fomentau un sistema que només us beneficia a vosaltres i als vostres. La majoria són qui han de suportar les vostres polítiques segregadores, antipedagògiques i precaritzadores.

Ah, que també heu decidit ignorar i defenestrar la nostra llengua. Vaja, sembla que tampoc no us ha sortit bé, això. Llaços quadribarrats a escoles, edificis, balcons, cotxes..., gairebé un 90% de famílies que triaren el català a l'escola, invencions com la llengua Baléà i un llarg etcètera de despropòsits. Però la pregunta que m'agradaria fer-vos, senyors i senyores del govern, és: de veres us pensàveu que la població callaria i no sortiria al carrer a denunciar-ho? De veres us pensàveu que la població és beneita?

Dos llits d'hospital per cada mil habitants, les persones sense papers sense targeta sanitària, més d'un miler de treballadors públics de la sanitat acomiadats els dos primers anys de legislatura. La vergonya de Son Espases. Enfonsau tot allò que tocau i és molta la gent que no obliden ni perdonen tot el mal i negligències que heu fet.

Malgrat tot això (i molt, molt, molt més), ningú no es rendeix enlloc. Continuaran allà per recordar-vos que el vostre règim s'acabarà. I si qualcú arriba per salvar-vos de les cendres, ara sí, ja sabeu què hi trobareu. I us ho recordaran durant quatre anys, si podeu resistir.

Adéu, majoria absoluta del PP; Hola, poder popular illenc. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

¿De on treus que:
"les persones sense papers sense targeta sanitària," tenguin dret a la targeta sanitària?

¿I de on treus que la sanitat hagi de esser obligatòria?

Valoració:-3menosmas
Per spain is pain, fa mes de 8 anys

Això és el que tenc por PP+C's=pitjor que ara

Valoració:-2menosmas
Per troller, fa mes de 8 anys

Adéu, majoria absoluta del PP; Hola, govern de Pp + Ciutadans

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente