algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Panades i protesta

El matí del “Dijous Sant” és el moment en que moltes famílies es reuneixen per fer les panades, crespells i rubiols. Aquest dijous molts varen ser els que varen haver de triar entre seguir la tradició familiar o assistir a l'acte de protesta davant el Consolat de Mar per la censura dels canals 33, Súper 3 i 3/24.

Sorpresa per l'alta participació

La junta Directiva de l'Obra Cultural Balear havia dissenyat un acte de protesta simbòlic davant el Consolat de Mar. La idea era que representants d'entitats de la societat civil acompanyassin el president de l'OCB, Jaume Mateu en la lectura d'un parlament davant els mitjans de comunicació. Els dies anteriors a la convocatòria, en comprovar la indignació de la gent per l'eliminació de la meitat dels canals en català, es va optar per obrir la convocatòria i convertir-la en una concentració per la que hi arribaren a passar prop de 2.000 persones.

Polítics a la concentració

Entre les persones que es concentraren aquest dijous per rebutjar la censura dels canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, hi havia representants de totes les formacions polítiques: PSIB, MÉS, El PI, EU... i PODEM. Per cert, que en acabar la concentració, Alberto Jarabo i el que va ser el seu rival a les primàries, Antoni Bennàssar varen fer una bona xerrada.

José Ramón Bauzá era ben lluny, era a Màlaga, per veure i viure la desfilada del Cristo de la Buena Muerte portat per membres de la Legió espanyola.

#NoVagiPerDit pretén recollir aquelles informacions que, tot i no ser oficials, són d'interès per als lectors. Envia'ns una pista a novagiperdit@gmail.com

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.