algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Serioses pardaleries

A Mallorca això de prendre’s les coses amb poc esment i fora empentes i ja arribarem si hem d’arribar, ho expressam exclamant-nos que ho fem amb pardaleria, ben entès, ja ho sabeu, que per aquí els pardals no volen. Ara sé cert que m’he explicat a bastament. Ho venia a dir perquè entre els papers que solen caure dins un dels prestatges d’una mini prestatgeria sobretaula que tenc su-aquí, més que res per allò de: qualque dia ens tornarem a veure, hi acab de repescar un foli d’un diari digital que, amb data del 4 del mes d’octubre de l’any passat hi consten les següents notícies de darrera hora (d’aquell temps i moment, clar):

Primera: “Los socialistas valencianos presentan una declaración de intenciones para sacar adelante la comunidad”. Que em disculpin els socialistes valencians però, pel que es llegeix als papers d’ara mateix, quatre mesos després, només puc comentar que la feina no els ha retut d’allò més. Què hi farem!

Segona: “No és un chiste de Wyoming: Cospedal concede permiso de hora y media a los funcionarios para que vayan a misa”. No us heu trobat mai així, més immòbils que el campanar, però amb el cap que rebenta de tant de filar i refilar i vatuajar i el cervell que rebota sense aturall? Idò talment. Els comentaris que vosaltres trobeu més adients ja els hi afegireu, apa.

Tercera: “La junta de Castilla y León prohibe a los funcionarios consultar qualquier medio de comunicación que no sea Intereconomia”. Hi ha ningú que hi tengui res a dir? Eh? Eh? Idò això mateix. Que quan les coses queden clares, queden clares i foris, punyeta! On s’ha vist mai la poca vergonya d’algun funcionari d’intentar consultar algun altre mitjà de comunicació! Que no us ho deixa tot suficientment clar Intereconomia, posseïdors com són ells de la veritat absoluta? Idò endavant, a caminar per la vorereta i alerta a mosques!

Quarta: “La Gaceta acusa a El País de manipular la exposición franquista en un colegio de Quijorna”. És que aquest personal de “El País” són uns manipuladors infumables, home, té raó “La Gaceta”, punyeta. On s’ha vist mai que un diari desvergonyit vagi a ficar-se amb una exposició que es féu a aquest poblet a 30 quilòmetres de Madrid, (devers 3.000 habitants, com Sineu mateix més o manco) a més els barruts aquests mostrant fotografies on es podien distingir ben clarament creus gamades nazis, banderes espanyoles amb la gallina, jous i fletxes falangistes i altres coses tan normals i democràtiques com aquestes... És que ja no es respecta res, home, ja no es respecta res...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tia, fa mes de 10 anys

Biel, ets un fenomen ,casi me tir en terra si no plogues.
Des de temps fa, estic llegin-te i sempre te superes.
Me dones tantes d'alegries que me fan posar de bon humor.Gràcies i a seguir.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente