nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
26°

Al PSIB se senten vigilats

Ja fa temps que dirigents del PSIB, inclosos alguns parlamentaris, asseguraven als seus companys que se sentien vigilats. Els que no s'ho creien els deien que "això són paranoies". Ahir, però, ja ningú no parlava de paranoies dins la seu socialista. Aquesta impressió de ser vigilats s'explica, sobretot, en haver observat en diferents ocasions un cotxe aparcat a prop de casa seva amb almanco una persona a dins, controlant qui entra o surt del domicili. Ara s'estan fermant molts de caps.

L'aparició de Prohens. Va sorprendre molt que a la roda de Premsa del PP d'ahir, en el que els conservadors abordaren el cas de l'espionatge polític, que qui donàs la cara fos la portaveu parlamentària adjunta, Marga Prohens, i no la titular, Mabel Cabrer. Es comenta que dins el PP hi ha una nerviada. S'ha de pensar que el cas de l'espionatge a Palma contra membres del Pacte és una derivació del cas Gürtel, que afecta a Mariano Rajoy, de moment de forma indirecta.

Secretari d'Estat de Seguretat. El Grup Parlamentari Socialista en el Congrés, amb Rubalcaba al capdavant, té previst sotmetre a un tercer grau a la Cambra al secretari d'Estat de Seguretat, Francisco Martínez, al voltant de l'espionatge a Palma a polítics del Pacte i, segons se sospita, a membres de Fiscalia Anticorrupció. S'ha de pensar que Rubalcaba ha estat ministre de l'Interior i es coneix pam a pam la casa i com funcionen les coses allà dins.

Rècord de Gómez. El vicepresident del Govern, Antonio Gómez, va batre dimecres passat tots els rècords que es recorden de fer una exposició curta davant la Comissió Parlamentària d'Afers Institucionals. Gómez havia de parlar de la intervenció que hauria de fer el Govern en casos de corrupció. La seva exposiciò durà exactament un minut de rellotge. No es recordava cosa igual a la Cambra. Després contestà a l'oposició, però la seva primera xerrada fou antològicament curta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.