algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

La vaga de fam de Bonet

La decisió de Jaume Bonet, membre de Jubilats per Mallorca, de fer vaga de fam per conscienciar els diputats del PP balear perquè no desprotegeixin la llengua pròpia s'ha d'entendre, per sobre de la valentia que implica l'acció, com un símbol de fins a quin punt arriba l'estima al nostre idioma mil·lenari, vuit vegades secular en la seva presència en aquesta terra. Altres jubilats estan disposats a unir-se a aquesta protesta.

I és en aquest moment crític quan els diputats del PP, que volen modificar la Llei de funció pública, haurien de reflexionar i comprendre que encendre el conflicte lingüístic no du a cap altra banda que al patiment. Sembla que dins el PP hi ha persones que es prenen amb frivolitat la qüestió idiomàtica. Obliden que les Balears perderen els seus drets fa 300 anys i tot i així han mantingut amb tossudesa i coratge la seva llengua. No són superficialitats. És l'essència i l'honor d'un poble. Que mirin Jaume Bonet i ho entendran.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per emigrante, fa mes de 12 anys

La línea editorial de DB, apoyando a este ciudadano en su huelga de hambre
. ¿Los motivos? Nostre idioma mil.lenari, los derechos perdidos hace 300 años, el honor d´un poble, el coraje para defender "la seva llengua" etc etc.

Adelante Sr. Bonet: siga con su huelga de hambre por el "honor de un pueblo"

Valoració:-1menosmas
Per Josep Lladó i Nadal, fa mes de 12 anys

anims Jaume. sobren paraules per fer un acte com aquest. els poca-vergonyes, el lladres i els incults s'en riuran pero les seves rialles seran la nostra força

Valoració:21menosmas
Per Que ho sàpiguen, fa mes de 12 anys

Robar la llengua de tot un poble és molt pitjor que robar a les arques públiques.
Començaren robant doblers (Matas, Undargarin...) i ara com que no en queden,
retallen sous, pugen imposts etc. es pensen que ens robaran la llengua. Això demostra que no saben fovernar. MAI NO ENS LA ROBARAN.

Valoració:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente