algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Urdangarin: el dia més llarg

El duc de Palma s'enfronta avui a la prova més dura de la seva vida. Ha de defensar la seva innocència davant el jutge Castro. Està imputat per suposat enriquiment il·lícit a través de l'Institut Nóos, que ell presidia. És molt probable que Iñaki Urdangarin no negui les errades administratives que es deriven de les controvertides actuacions d'aquest institut sense afany de lucre.

Una altra cosa és la batalla legal que s'ha establert per demostrar o rebutjar que es cometeren delictes. Però l'origen del cas és preocupant: les activitats de Nóos estan relacionades, en no poques ocasions, amb institucions i doblers públics, com la Comunitat Autònoma balear quan era presidida per Jaume Matas.

En principi, no resulta gaire acceptable que un membre de la família reial demani doblers públics aprofitant el prestigi assolit des que es casà amb un filla del cap de l'Estat. Això l'obligava a la discreció i a la modèstia. No fer-ho va ser el seu error.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xaume, fa mes de 12 anys

S'altre dia a mi me "erraren administrativament" sa cartera dins s'autobús.

Valoració:4menosmas
Per Rosella, fa mes de 12 anys

Es veu que s'ha posat de moda, gràcies a l'advocat d'Urdangarin, un nou eufemisme per al robatori. Ara en diuen "errades administratives".

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente