algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Per què li diuen anticatalanisme?

Més endavant vos faré una radiografia més detallada de la gentola que s'eixopluga davall aquesta suposada ideologia autoanomenada "anticatalanisme", que en el seu moment ja aconseguiren colonitzar el cervell i els discursos de Jaume Matas (a un preu ben car, per cert) i que ara intentaran fer el mateix amb Bauzá, amb els mateixos preus i els mateixos resultats, segurament.

Fixem-nos avui, però, que, mentre s'autoanomenen "anticatalanistes", en realitat allò que promouen és l'odi o el rebuig contra tot allò que sigui mallorquí.

Quan diuen, per exemple, que la nostra llengua no s'ha d'imposar a l'administració o a l'escola, i que no ha de ser un "requisit" coneixer-la, aleshores es refereixen a aquesta llengua amb el nom de "català" (contràriament al que se suposa que prediquen), però no en tengueu cap dubte que es refereixen al mallorquí.
Per què li diuen anticatalanisme quan li volen dir antimallorquí?.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tornem-hi, fa mes de 12 anys

Perquè saben cert, encara que no ho reconeixen, que el mallorquí és català com el felanitxer és mallorquí i català, etc.

Valoració:16menosmas
Per foc i fum, fa mes de 12 anys

És clar, Tomeu, que encara no t'has refet de la desfeta, sense palatius de la teva línea catalanista. Quan la gent es ainticatalanista vol dir anticatalanista, referint-se a tot aquest llenguatge que s'ensenya a les escoles o als llibres que estudien els que volen obtenir els diferents títols de català. Com diuen en castellà "aquellos polvos traen estos lodos"

Valoració:-39menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente