muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Memòria mal·leable

La memòria del votant s'alimenta de més consignes que d'exercici neuronal. D'altra manera no s'entendria l'abismal diferència entre el temps que es torba el seguidor d'un partit a oblidar les malifetes dels propis i el que necessita per deixar de tenir present les del contrari. En el nostre país, els votants conservadors conserven intacta la memòria de la corrupció socialista espanyola del segle passat i oblida en un tres i no res la del PP de Balears que encara se substancia en els jutjats. A l'inrevés passa el mateix, malgrat que ara no és hora de cercar més puces al ca magre socialista.

La corrupció no ha passat comptes als companys dels imputats perquè aquesta diferència en la velocitat del pas del temps fa possible que tot succeeixi alhora i fiquen tothom en el mateix sac. Ningú amb dos dits de seny pot acusar de corrupció Antich, Armengol o Calvo, però és igual perquè pels votants populars els corruptes són els hereus de González. Igualats per aquí i elevat Zapatero a responsable universal de tots els mals particulars no estranya que d'uns anessin tots a votar i dels altres en faltàs una quarta part.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesca, fa mes de 12 anys

No és falta de memòria, és la gent no volia govern psocialista.
D'altra banda, com diu lotus, no votaven imputats.
La realitat s'ha d'analitzar amb el cap fred.

Valoració:0menosmas
Per Ligeia, fa mes de 12 anys

Flor de Ictus: deixa passar el temps, que ja en sortiran, tot i que abans es creien intocables i la seva prepotència els va fer cometre errors mentre que ara aniran més vius.
D'altra banda, tampoc no importa massa això que dius. Quan la corrupció es presenta a una escala tan impressionant no es pot fer creure a la gent que eren casos aïllats i excepcionals, és un problema de partit i no de persones.

Valoració:-2menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys

N'Antich, n'Armengol i na Calvo no sembla que estiguin aficats dins casos de corrupció però sí hi ha indicis en es cas d'en Xico Tarrés

Valoració:1menosmas
Per Flor de lotus, fa mes de 12 anys

No és manca de memòria. És que no hi havia cap imputat, processat ni condemnat en les llistes del PP.

Valoració:4menosmas
Per Ligeia, fa mes de 12 anys

És que no tenen principis ètics i se'n foten de la corrupció. No poden concebre un exercici honest de la política i es jusrifiquen dient que tots fan igual. I després hi ha la gent desesperada per la crisi que creuen ingènuament que amb el PP trobaran feina i. Aquests han votat amb una pinça al nas perquè han prioritzat la supervivència familiar. La crisi creada per la dreta beneficia la dreta en tots els sentits: en retallades socials i en vots.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente