algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Strauss-Khan: un milió de fiança

La Justícia nord-americana ha palesat un cop més que no consent que ningú pugui estar per sobre de la llei

La Justícia nord-americana ho ha volgut deixar molt clar: ningú en aquella nació està per sobre de la llei. El fins ara director del Fons Monetari Internacional, Dominique Strauss-Khan, ha hagut d'abonar un milió d'euros de fiança per eludir la presó, atès que s'ha registrat una acusació formal de violació contra ell. Ara, Strauss-Khan podrà articular la seva defensa i, fins i tot, tractar de demostrar que ha estat víctima d'un muntatge.

No debades, aspirava a ser president de França amb el Partit Socialista. Tanmateix, les proves en contra seu semblen contundents, tant com l'elevadíssima fiança que li ha calgut fer efectiva. Als EUA, la violació és un delicte d'una gravetat fins i tot superior a la que té en altres països democràtics. S'ha de pensar que posar fi a l'esclavisme -l'explotació de les dones hi era brutal- costà a la jove nació una guerra civil enmig d'una onada de puritanisme creixent que ha perdurat fins als nostres dies. A França, estan astorats amb aquest escàndol, que ha minat el seu prestigi i que afecta les pròximes eleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Do not visit Majorca, fa mes de 12 anys

No estic de acord amb la versió del fiscal. Tampoc estic conforme amb la versió del advocat defensor sobre que era una relació convenguda. Tampoc estic conforme amb la versió de la "víctima". La versió més verosímil era la primera la que aportà el acusat, que segurament ha canviat per pressió de la defensa. Ara només hi ha incògnites. Entre tantes mentides no se pot esbrinar lo que passà.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente