nubes dispersas
  • Màx: 18.3°
  • Mín: 13.93°
18°

Operació Gerónimo: Bin Laden i el 322

No crec que hagin tirat el cadàver de Bin Laden a la mar. Fins i tot qui sap si el feren cantar la Novena de Beethoven abans de matar-lo. La veritat és a Langley, seu central de la CIA. La resta és xou mediàtic.
Haver batiat l'operació Bin Laden com a operació Gerónimo ho diu tot, o quasi tot. A aquell apatxe del segle XIX el varen mantenir viu després de derrotar-lo i, com dèiem ahir, el seu crani està dipositat avui dia a la societat secreta Calavera i Ossos de la universitat de Yale, on els seus membres tenen un temple de tall maçònic, molt sui generis.

L'elit política i dels serveis secrets dels Estats Units forma i ha format part de Calavera i Ossos des del 1836, any en què fou fundada. Els seus membres s'autoproclamen adversaris declarats dels enemics dels Estats Units. No m'estranyaria que el crani de Bin Laden acabàs en secret a la universitat de Yale fent companyia al de Gerónimo.
Entre els membres actuals més populars de Calavera i Ossos, s'hi troben George Bush pare, George Bush fill (republicans) i John Karry (demòcrata), a part de nombrosos polítics, missers de Wall Street, jutges, empresaris, professors... the best of America. Al llarg de la història els membres d'aquesta lògica han posat de genolls els enemics dels Estats Units. El 1940 Roosevelt nomenà secretari de Defensa Henry Stimson, editor del Chicago Tribune i membre de Calavera i Ossos. Fou l'home que posà dreta la nació i acabà amb Hitler, gran dimoni dels EUA.

Però què significa Calavera i Ossos? Molt simple: és la igualtat davant la mort. Els seus membres s'identifiquen per un número: el 322. Aquell any (el 322 abans de Crist) és clau en la històrica de la humanitat. És el de la mort d'Aristòtil, pare de la lògica i de la divisió de poders. I, sobretot, és l'any del suïcidi de Demòstenes, el més gran orador de tots els temps, l'immortal autor del discurs de la corona. Els Calavera i Ossos veneren Demòstenes. Mai ningú com ell no ha duit tan amunt l'eloqüència humana (llegiu Plutarc). Demòstenes advertí els atenencs que serien dominats pels seus enemics. No l'escoltaren. A sobre l'acusaren de corrupte i li imposaren una multa immensa per a l'època (uns dos milions de dòlars en termes actuals). Demòstenes, condemnat, se suïcidà. Poc després Atenes fou conquerida i sotmesa. Els partidaris de Demòstenes anaren a la seva tomba i hi posaren la següent inscripció: "Si la teva força hagués estat a l'altura del teu geni, ara Atenes no es trobaria en mans dels seus enemics".

Sí, la lògica del 322 venera un geni condemnat per corrupció. Els polítics, els dirigents de la CIA i els alts funcionaris ianquis membres de Calavera i Ossos saben que han de prendre de vegades decisions no gaire democràtiques per defensar Amèrica. El 1941 Hitler atacà Stalin. Roosevelt decidí defensar Stalin (al qual odiava) costàs el que costàs. Envià cap a Moscou la seva mà dreta, Averell Harriman, que oferí a Stalin una ajuda monstruosa i impagable en armes i provisions. Harriman arribà a Moscou només amb una maleta, en què féu pintar un número: el 322, l'any del suïcidi d'un corrupte.

Ha estat la CIA, cor secret dels Estats Units, i filla de Calavera i Ossos, cor secret de l'elit nord-americana, la que ha acabat amb Bin Laden, enemic declarat d'Amèrica del Nord. Hi insistesc: qualque dia, en secret, el crani de Bin Laden farà companyia al de Gerónimo (i als d'altres que no se sap on són: Hitler, per exemple) al temple situat en el cor de Yale, on subsisteix, imperible, l'ànima bruta i gloriosa de Demòstenes.

(PS: Per cert, aquests números de l'antiguitat són misteriosos i plens d'interpretacions. El 322 és símbol del nacionalisme democràtic ianqui. Però mirau-lo bé. Des de l'òptica balear esgarrifa una mica. Mirau: el 3 significa divisió de poders i democràcia. I el 22 podria ser un dos (Balears), més un altre dos (Pitiüses). Resultat: una democràcia, quatre illes, un país, una pàtria).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.