nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

Invertir en coneixement

La UIB ha fet públic, aquesta setmana, un informe en el qual es demostra allò que és obvi, malgrat que la propaganda FAESista a base de repetir arguments delirants ho intenti negar: invertir en la universitat és beneficiós per a la societat. Si ho plantejam en termes economicistes, la UIB retorna a la societat 3,7 euros per cada euro que aquesta, a través de les institucions públiques, inverteix.

L'informe, titulat La contribució socioeconòmica de la UIB, pot ser discutit des de molts punts de vista, però en essència aporta un element importantíssim: els doblers públics dedicats a ensenyament, formació, cultura... mai no poden ser considerats com a despeses o pèrdues, sempre són inversions que redunden en el benestar col·lectiu.

Seria bo que, quan sentim arguments estúpids o malintencionats en la línia de considerar que es tuden doblers públics en matèries culturals i educatives, tenguéssim en compte que el rendiment per a la societat per ventura no és immediat i moltes vegades resulta difícil de copsar a primera vista , però, malgrat això, són una de les millors maneres de fer-nos créixer col·lectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jordi, fa mes de 13 anys

Si creus que s'ha d'invertir en coneixement, podries començar a estudiar qualque cosa...

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente