nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

No vagi per dit

Un disseny per a Bauzá
Fonts polítiques asseguren que les manifestacions sobre el català, la Llei de normalització lingüística i el Decret de mínims fetes per José Ramón Bauzá "no són una casualitat". Obeeixen a un disseny fet a Madrid per Pedro Arriola, altíssim assessor del PP i marit de l'exministra Celia Villalobos. El disseny diu que el PP balear ha de cercar els vots de la dreta més extrema i dura, que és per on pot tenir fuites. És a dir: barrar el pas a UPyD. Segons l'estratègia, els vots que perdran del centre regionalista "són mínims. En canvi, són molts per l'altre costat".

Model valencià i madrileny
La recepta que ofereix Arriola per a les Balars és copiar el models valencià i gallec del PPen matèria lingüística, cultural i educativa, i el model de la comuniat de Madrid en l'estratègia econòmica, és a dir, el menor intervencionisme possible de l'Administració en la iniciativa privada i en la societat civil i constants proclames en defensa de "la llibertat i la tolerància". En educació, es potenciarà la concertada més que la pública.

Preocupació pels pressuposts
Dins el Govern Antich hi ha molta preocupació davant la possibilitat que PP i UM intentin modificar de manera substancial els pressuposts per a l'any que ve. Si aquest intent es produís, el Consolat té decidit retirar-los i governar amb els d'enguany prorrogats. De fet, les votacions conjuntes de PPi UMen les propostes de resolució del debat de política general ja marcaren aquesta línia, que es pot anar enfortint en els pròxims mesos.

Pere Felip, de bell nou a la càrrega
Es comenta per Santa Catalina que el seu líder veïnal, Pere Felip, prepara una bona repassada a la batlessa, Aina Calvo, en el ple del pròxim dia 25.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xisco Mas, fa mes de 13 anys
Hi ha molt de tremolor pel món.
Valoració:0menosmas
Per Idossí, fa mes de 13 anys
A aquest senyor i altres com ell no se'ls ha de dir "arri", i molt menys "hola". Sel's ha de dir "ou" i "arruix".
Valoració:4menosmas
Per La formació del lèxic, fa mes de 13 anys
Els deim "arri" i "au" (B-AU-...), als ases.
Valoració:9menosmas
Per Etimologia, fa mes de 13 anys
D´on deu venir el nom Arriola? d´Arri i Hola? Hola, Arri?
Arri ho deim als ases, no?
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente