algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
10°

Munar, acusada

La Fiscalia Anticorrupció acusa formalment de greus delictes Maria Antònia Munar, que va ser presidenta del Consell durant 12 anys i del Parlament dos i mig més. Munar encarna tres lustres de la història de Mallorca i els fets que se li imputen estan lligats a l'exercici del seu càrrec.
L'acusació de la Fiscalia és contundent. S'ha documentat la possible irregularitat en la concessió de dues subvencions per valor de 240.000 € a la productora Vídeo U per unes feines no realitzades. Els tres administradors de Vídeo U s'han autoinculpat. A més, l'exvicepresident d'UM Miquel Nadal ha admès que era propietari del 25% de l'empresa i que ell votà a favor de les subvencions, un fet del tot incompatible. Però en aquests moments no hi ha cap prova documental que hi incrimini Munar, que es declara innocent i aliena a la causa. La imputació de l'expresidenta es fonamenta bàsicament en Nadal, que l'acusa de posseir també un altre 25% de l'empresa, adquirida amb doblers negres d'UM.
El punt més important del judici serà constatar si Víctor García era el testaferro de Munar, com consideren els fiscals i el jutge instructor, o no. De provar aquest fet depèn la seva condemna.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per !, fa mes de 13 anys
Quan el poder judicial sigui independent dels partits polítics el comentari de "Els xorissos no són nacionalistes... etc" tendrà raó de ser.
Valoració:6menosmas
Per Els xorissos no són nacionalistes, són xorissos, fa mes de 13 anys
No es criminalitza a cap xorisso. A la garjola manca gent. I a veure si els apologisates del robatori que surten en aquestes pàgines aprenen una mica de dec``encia.
Valoració:3menosmas
Per !, fa mes de 13 anys
Criminalitzen UM perquè tenen pànic que una iniciativa nacionalista no espanyola de centre arribi a arrelar amb força.
Valoració:13menosmas
Per ANTIJOANDEBALÀFIA, fa mes de 13 anys
Esperemos que en breve este entre rejas...
Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente