nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.39°
10°

No vagi per dit

La moció de censura a Cort
Regidors del PP a Cort, començant per Catalina Cirer i Julio Martínez, han dit al president, José Ramón Bauzá, que per llançar-se a la moció de censura a Cort volen el vistiplau de la direcció estatal del PP. Sense l'anuència de Mariano Rajoy no mouran ni un dit. Bauzá va ser informat d'aquest posicionament dimecres horabaixa. Per la seva banda, José María Rodríguez, partidari de la moció, continua amb la iniciativa.

El blog de J.C. Palos
El blog de Joan Carles Palos a dBalears.cat ha anat informant puntualment de l'èxit, primer, de Tolo Calafat a l'Annapurna i, malauradament, del seu tràgic final després. Amb ell hem pogut seguir el desenvolupament de la notícia gairebé minut a minut, aprofitant els avantatges d'internet. Des d'aquestes retxes volem expressar la nostra tristor per la desaparició d'un gran esportista i amic.

Comentaris sobre Sáinz de Baranda
Hi ha molts de comentaris sobre Jorge Sáinz de Baranda dins el PP. Com se sap, ha estat imputat en el cas Bomsai. El xerrim-xerram se centra en la circumstància que Carlos Delgado l'hauria fet president del comitè d'ètica del partit si hagués guanyat el congrés, el març passat. També es comenta que era una persona que no queia gaire simpàtica a membres del partit que es trobaven en el corrent oposat.

Avui, moció d'Avançam a Inca
Avuit dematí es debat a l'Ajuntament d'Inca la primera de les mocions presentades per la plataforma sobiranista Avançam. Com se sap, volen promoure una llei de consultes populars. La moció serà defensada pel regidor del Bloc An dreu Caballero, que també és el portaveu d'Avançam. Inca és governada pel PP. Serà necessari observar quines seran les reaccions sobre la proposta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unitat de cures intensives, fa mes de 13 anys
Calvo i acòlits, donau gràcies a Rajoy!!! Al final sempre psoE i pp conflueixen, com al País Basc.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente