algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°

¡A sus órdenes!

Llegesc que el PP, per boca del seu diputat Ramón Moreno, brama que els informatius de TVE no tenen ni objectivitat ni neutralitat, talment fan per aquí els seus companys en el Consell quan qüestionen l'acció de Marisa Goñi al capdavant de la Televisió de Mallorca. El problema dels antidemòcrates és que quan més parlen més s'embullen, perquè es veuen en l'obligació d'utilitzar un llenguatge democràtic que ni dominen ni els agrada.

Mesclar objectivitat amb neutralitat és un lapsus propi d'aquells als quals el cos els demana dir que els professionals del periodisme no els tracten com ells voldrien o com Matas exigia, reunint-se amb la directora d'IB3 per a definir programació i generosos programadors. Haurien de saber que ningú no és neutral, però que els professionals de la comunicació, fins i tot de l'opinió, tenim l'obligació de cercar l'objectivitat, malgrat que sigui un objectiu personal inabastable i que només s'aconsegueix acostar-s'hi des de la pluralitat. Volen professionals submisos, com els que tengueren, i acollonits, com els que tendran si Melià col·labora. 'A sus órdenes!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unitat de cures intensives, fa mes de 13 anys
Premsa i jutges independents ja!!!
Valoració:0menosmas
Per A.L.M., fa mes de 13 anys
És que saps que és de guapo, pels qui comanden, tenir periodistes i altres professionals submisos, acollonits, a les seves ordes! I com és de difíci, quan s'hi han acostumat, acceptar-ne uns altres no tan submisos? I a més, la pluralitat no els duu més que problemes. Com, per tant, n'han d'ésser partidaris?
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente