cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

No vagi per dit

Parc central de Bombers
L'escàndol al voltant de la construcció del Parc de Bombers de Palma també pot provocar un debat polític important: per què no convertir aquesta instal·lació en el Parc de Bombers central de Mallorca? Per què no crear un consorci integrat per tots els parcs de l'Illa, cercant més coordinació? Diuen que qui s'oposa amb més vehemència a aquesta iniciativa és Pepa Peláez (PSOE), cap d'Emergències de Cort.

Victòria de Rodríguez
Dins el PP s'assegurava ahir que, si surt la moció de censura a Cort contra Aina Calvo, "serà una gran victòria" de José María Rodríguez, ja que altres membres de la direcció eren partidaris d'aguantar fins al final de la legislatura.

El perfil de Cirer
Sectors d'UM de Palma veuen el perfil de Catalina Cirer com a "perfectament acceptable per a nosaltres com a batlessa". Valoren que "sigui catalanoparlant, sensible als valors propis de Mallorca, dialogant" i, des d'una perpectiva ideològica, "no gaire llunyana d'una part dels militants del nostre partit". També valoren que "ja tingui l'experiència d'haver estat batlessa".

Avançam: entrevista amb Antich
La plataforma Avançam demanarà aviat una entrevista amb el president Antich per explicar-li la seva proposta de fer una llei de consultes populars. També farà la petició per entrevistar-se amb la presidenta del Parlament, Aina Rado, i amb els caps dels grups parlamentaris. Ja ha sol·licitat l'encontre amb la presidenta del Consell, Francina Armengol. El coordinador de la plataforma, Andreu Caballero, treballa de valent per fer realitat aquesta iniciativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Joan, fa mes de 13 anys
Antonio Nadal, Rodrigo de Santos, Rafel Durán, Marina Sans, tots eren de la corda de Rodríguez? Per favor, Toni, una mica de rigor, no em contis milongues... Cirer era la reponsable política de tota aqueixa xusma.
Valoració:-4menosmas
Per RIP, fa mes de 13 anys
Que UM digui que Cirer "es sensible als valors propis de Mallorca" deixa perplexe a qualsevol, desprès de haver destroçat l'entorn rural de la Real i de Palma en general. Va fer un urbanisme ferotge.
Valoració:-14menosmas
Per Al·lucinògens, fa mes de 13 anys
Però na Cirer no negava que en de Santos fos culpable? No el tenia a la vora i no el veia? Com podem confiar en ella? Perquè o: anava també dopada i no veia res, o aquest entabanament és de naixement, o no s´ajunten fins que no s´assemblen! Hi ha una altra possibilitat? Què me´n deis UM?
Valoració:-4menosmas
Per Toni, fa mes de 13 anys
Pere Joan hauries de saber, i si no ho saps jo t'ho explicaré, que l'Ajuntament de Palma en l'època Cirer estava dividit en dues àrees d'influència: Cirer i Jose Maria Rodriguez, estic convençut que no et serà difícil esbrinar d'on han sortit els principals casos de corrupció!!

Així com sectors d'UM Palma veuen amb bon ulls a na Cirer, vos puc garantir que hi ha sectors d'UM Palma que veuen amb mal ulls a en Rodriguez i molt més als seus amics valencianitzadors sin complejos.
Valoració:23menosmas
Per Pere Joan, fa mes de 13 anys
Qualsevol diria que Cirer és una joia política, però basta recordar la quantitat d'exregidors del seu partit imputats per a desacreditar-la de per vida. Entenc que la gent corrupta d'UM s'hi identifiqui, però no vulgueu fer combregar amb rodes de molí els ciutadans de carrer.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente