algo de nubes
  • Màx: 18.58°
  • Mín: 8.69°
18°

Sobtada auditoria

Diuen que el PP ha fet una auditoria del darrer any i mig de Matas. Sorprèn la velocitat amb què es fan aquestes auditories, però encara sorprèn més que sigui d'un període tan reduït que no afecta la totalitat del mandat del poliimputat ni, tan sols, a l'època que el seu cunyat, sense passaport per ordre judicial, dugué els comptes del partit. Sorprèn tot, la veritat. Sobretot quan ho fan públic un dia després que, des de Madrid, s'asseguràs que s'investigaven no els comptes del partit, sinó els del Govern. Tot un embull a l'altura de la penjada a la xarxa dels IRPF de Matas des del web del partit.

El matisme, aquesta teoria que ens considerava bàmbols a tots, és ben viu i ha fet escola entre els seus. Si ens empassàrem Mapau, Bitel i les declaracions de renda de Matas, també ens podem empassolar una auditoria fantasma sorgida del no-res a corre-cuita. Per què no la pengen al seu web? Per què, en aquest sobtat procés d'honradesa i de transparència, no decideixen fer una passa més i posar tots els seus comptes a la xarxa? Seria revolucionari, un exemple per a la resta i, sobretot, sincer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xisco Busquets, fa mes de 14 anys
Vull contactar amb en Ferran, és possible? Aquí tens el meu correu:
enxiscobusquets@gmail.com
Gràcies
Valoració:1menosmas
Per Càndid P., fa mes de 14 anys
Aquest tipus d'auditoria es pot fer no en uns quants dies, sinó en uns pccs minuts: els necessaris per dir i anotar que tot està correcte. És de suposar que es pogué fer així perquè el qui la feu sabia bé com anaven els comptes, i no hagué de cercar res. I si l'haguessin feta pel període dels cinc anys darrers hagués estat igual. Sabeu que ho són, d'honrats i bons comptables! Tranquil està qui bé fa les coses.
Valoració:2menosmas
Per bàmbol jo? vatuadell...!!, fa mes de 14 anys
El bauzisme, el delgadisme, el rodriguisme, aquesta teoria de considerar-nos imbècils i pagesos de poble, només per voler viure amb ses nostres senyes d'identitat de manera normal i un paisatge protegit, va gonyant terreno, si no mos unim tots els qui no volem un país governat per peperos que només pensen en omplir-se ses butxaques, carregar-se sa cultura nostra i fer-se d'or amb sos negocis...esteim ben arreglats!
Valoració:2menosmas
Per Pere Mateu, fa mes de 14 anys
Ben al contrari, no sorpren gens que només sigui del darrer any ¿o és que pensau que mos volem autoinculpar?.
Irregulars sí, però no beneïts.
Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
Que clase de auditoria es ésta? miren una auditoria si quieren todo cuadra sobre todo si es realizada por la propia empresa. Que va a decir una auditoria si no encuentra ninguna factura ni rastor que debe haberla pòr ejemplo en si el PP ha realizado un acto en un pueblo X y no hay una factura de nada, de cena, de limpieza etx .. si esto lo abona otra entidad o en dinero B, puede el PP de Madrid saber los actos electorales que hizo el PP aquí, que va, ni tiene idea de las cenas que se hicieron gratis a multitut de gentes, ni si el preci ocobrado es el correcto porque aun habiendo factura por ejemplo ésta solo pone el total de la cena, como se puede saber que se lo cobraron a mitad de preci osi pone los comensales?, y asi etc etc etc,
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente