algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Categories

Cinquens!!!! Ahir el RCD Mallorca sumà un puntet d'aquells que diuen que és fruit de la sort dels campions. Cinquens a la Lliga, els dos peus a Europa i davant dos reptes: continuar amb una regularitat excepcional i resoldre els problemes econòmics.

La Lliga, de tota manera, continua essent cosa de dos. Reial Madrid i FC Barcelona juguen a una altra galàxia que els situa a una vintena de punts del tercer classificat i a més de cinquanta del coer. Barça i Madrid, sobretot el Barça, fan un futbol mai igualat amb anterioritat. Control, rapidesa, energia, implicació, tècnica... són alguns dels atributs que els fan especials i únics. El seu futbol utilitza un altre llenguatge, unes altres maneres, tal com si jugassin a una altra categoria.

I els que sembla que també jugaven a una altra categoria eren Jaume Matas i la seva família -la política i la de sang. Ara resulta que també cobrà, presumptament, de José Luis Moreno per les adjudicacions d'IB3!! "Toma Moreno!!!!!!!". Què deuen pensar Monchito, Macario i Rockefeller? Està clar que això de fer de ventríloc desenvolupa moltes habilitats i és segur que José Luis Moreno les intentà transmetre a Jaume Matas. De fet, l'expresident sembla, en moltes ocasions, un dels "pepos" de Moreno. Monchito? Macario? Rockefeller? O tots a la vegada? No ho tenc clar, però el que és cert és que "la noche de fiesta" era permanent per a ambdós artistes, Moreno i Matas.

Sigui com sigui ara ja és la Justícia la que actua sense més comèdies. Això sí, si a algú li costa tan poc trobar tres milions d'euros, està clar que el seu patiment és menor que el de la resta de mortals. Patidors, el que es diu patidors: els mallorquins, aquells que hem patit unes polítiques de la destrucció, de la corrupció i de l'insult.
Sort que durant la propera setmana ens resten alguns moments que esperem que siguin de glòria: Barça-Arsenal i Reial Madrid-Barça!!!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.