algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

El difícil repte de Rajoy

És evident que com a president estatal ha de donar suport a José Ramón Bauzá perquè es mantingui la disciplina

Mariano Rajoy s'ha trobat un mal panorama en arribar a Palma. Ve a presidir una encontre interparlamentari del seu partit, ha de llançar avui missatges dirigits a tot l'Estat espanyol i s'ha trobat a Mallora amb un partit barallat i el president José Ramón Bauzá rebent pressions d'una part importat de la seva formació perquè convoqui un congrés extraordinari.

És evident que Rajoy ha optat per donar tot el seu suport a José Ramón Bauzá. Com a president estatal no pot fer una altra cosa, ja que la seva primera obligació és apel·lar a la disciplina interna i a l'estabilitat. Però també s'ha de tenir en compte que des de Madrid les coses de les Balears són molt males d'entendre. Rajoy ha d'anar molt alerta si vol mantenir aquesta estabilitat que tant predica.

El PP balear fa moltes voltes i en qüestió de setmanes els que eren adversaris es converteixen en aliats i viceversa. Allò que no ha de permetre Rajoy és que es perdin les formes i que el procés intern del PP balear es desenvolupi amb tranquil·litat i respecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.