nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

Contra les animalades

Està bé que el Govern Antich vulgui fer una llei anticorrupció, però, en paral·lel, seria molt aconsellable que promogués una llei antianimalades públiques. És lògic que es castigui un polític que fica mà al calaix, però què cal dir dels que tiren milionades públiques per la borda per fer realitat els seus capricis, com és el cas de la batlessa de Palma, Aina Calvo, amb el cas palau de congressos i hotel annex.

Calvo no només se supera a si mateixa amb la seva obsessió d'aixecar aquesta inversió faraònica aferrada a una autopista (en si un atemptat clamorós al sentit comú), sinó que, a més, ha punyit i punyit perquè l'hotel tingui més altures. Calvo agafà en el seu moment la iniciativa de Matas i l'ha superada. Per altra banda, els inversors privats li fugen abans de posar un cèntim de la seva butxaca. Però ella es mou per dins el PSOE per aconseguir més doblers de Madrid. I quin objectiu cerca: un monstre presoner de l'asfalt i pagat per tots. Amb la llei a la mà, podran tenir algun dia llicència d'activitats el palau i l'hotel? No serà perillosa tanta concentració humana a un lloc en què els vehicles circulen a cent per hora com a mínim? Per què aquesta passió de Calvo de fer realitat les paranoies de Matas? Si aquest és el bipartidisme espanyolitzat que ens espera en el futur, ens podem posar tots a resar.

Tant de bo no arribi mai el dia en què un camió carregat de refrescs o de ciment trenqui la direcció i entri a tota velocitat dins el palau. Tant de bo no haguem d'anar a funerals de congressistes que, despistats, intentin creuar l'autopista. Resem també perquè Calvo, per "arreglar" les coses, intenti reduir carrils i organitzi un tap monumental a l'entrada de Palma. Només una llei antianimalades públiques ho podria evitar, però en el cas que ens ocupa arribaria tard.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Del DM, fa mes de 14 anys
El Pla de Carreteres és un altre fracàs conceptual i de visió.
Valoració:0menosmas
Per Del DM, fa mes de 14 anys
El Pla corrupte de Carreteres és un altre animalada.
Valoració:3menosmas
Per blankaflor, fa mes de 14 anys
I també una altra contra les animalades que escriuen alguns periodistes.. Es veu que els d´UM a més de "dictar-te" el que has d´escriure t´han ensenyat molt bé, perquè en són experts, a fer demagògia.
Valoració:3menosmas
Per pulitzer, fa mes de 14 anys
Joanet: FAS PENA.
Valoració:0menosmas
Per terror de cor, fa mes de 14 anys
Joanet els teus cadufos són cada dia més antològics. Perquè no ens contes que pensen els teus amics d'UM de la barbaritat del Palau de Congressos? Què no havia de llevar el trànsit de la zona el teu amic Pasqual? Ai Joanet, com esteim.
Valoració:2menosmas
Per Pelut, fa mes de 14 anys
Tots sabem que l'amo d'aquest diari i cap de Joan Riera té mania a Calvo perquè no li ha seguit el joc. Ser "la voz de su amo", no és una tasca molt honorable, que diguem.
Valoració:14menosmas
Per ciutadà Kane, fa mes de 14 anys
Ai, Joanet, Joanet... Quin periodista...
Valoració:4menosmas
Per Maria, fa mes de 14 anys
Joan no es pot ser tant simpliste i demagògic sense que hi hagi altres fianlitats al darrere.
Ja sabem que la batlessa no és santa de la teva devoció, però una crítica sana, i per altra banda necessària, no es fa escrivint animalades periodístiques.
Valoració:15menosmas
Per p, fa mes de 14 anys
També fa falta una llei anti animalades periodistiques com les que escrius
Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente