algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Estoc

D'acord: la grip A pot matar. Molt menys que la carretera, que el tabac, que els caramels i que els croissants precuinats. És més, per ara mata menys que la seva parenta pobra, la grip comuna, que entre noltros només té la consideració d'entrebanc a la productivitat a causa de les baixes laborals que provoca.

Segur que som davant d'una pandèmia i segur que matarà molta gent, perquè una mort, si és propera, ja és massa. Segur que convé prendre precaucions de tipus profilàctic i cuidar la higiene, de tipus mèdic, i vacunar la població més feble i de tipus administratiu i acumular els retrovirals suficients. Segur que convé prendre'n seriosament els símptomes i tot el que volgueu. Però a mi ningú no em llevarà del cap que l'anterior amenaça de pandèmia, la de la grip aviar, provocà estocs de píndoles que deuen ser a punt de caducar i que, curiosament, també serveixen per a l'actual.

De fet, també servien per a la grip comuna però no es venien perquè són cares i, cosa que és pitjor, funcionen i fan desaparèixer, a més de la grip, el costum d'arrodonir a la setmana els dies de baixa..

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.